• 15ats.

    ar as pastojau ?

    tai yvyko prie dvi savaites, jau seniai planavome ir padareme, jis baige manyje kokia 10 kartu, kas diena, po viena karta :) 22-24 dienomis turejau susirgti menesinem, deja ju nera as aisku dziaugiuosi :)) ar tai reiskia kad jau galiu tiketis teigiamo testo ? beja, siomis dienomis sirgau gripu, temperatura, sloga, kosulys, geriau vaistu , nuo skausmo (ibumetino), nuo temperaturos (paracetamolio), ar tai gali tureti itakos menesiniu velavimui ?

    brigitaaaVaisingumo tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Net pasiziurejau, ka buvai pries tai parasius. O gi pries 22 val rase, kad tu pastojus ir isvaziuoji i UK, tai kaip yra is tikro ???? Ar dar neapsisprendei? :)))

    Anonimas

  2. 3

    pasidaryk nestumo testa ir viskas bus aisku

    rasiuksas

  3. 3

    labas, as makarona, pati jau nezinau ko klausti, ar pastojau pries menesi ar pries dvi savaites, ar aplamai nepastojus, kolkas dar su vaikinukais nemiegojau bet uzvzr po pietu miegosiu ir gal tada, bet jis dirba uk nuo kitu metu o as lietuvoje, gerai paprikolinau uzteks, apsispresk kaip tau ten su tavimi yra ;-)))

    erika24

  4. 2

    Taip,geriau daryti testa su rytyniu slapimu.
    Na Sigita,pas tave "glaz kak almaz" :)

    Jolka123

  5. 1

    reikia pasidaryti nestumo testa ir tada galima suzinoti ar jus pastojote ar en, arba ziureti pagal pozymius kokie buna nestumo laikotarpoiu. aisku tie pozymiai buna ivairus, tai pvz galvos svaigimas, pykinimas, sunkumas pilvo apacioja, bet aisku, kiekvienai moteriai tie pozymiai buna skirtingi.

    Mia26

  6. 1

    Sigita kaip visada teisi :)) o gal cia toks kasdieninis nestumas-ryte nescia vakare ne? tikrai keista, kad viena diena nescia, o po 2 dienu klausi ar GALI BUTI nescia... pirk testa ir bus aisku, mes visad galim paspelioti- 50/50%- arba taip arba ne..

    safariE

  7. 1

    teste atsakymo paieskok :) aisku kad gali buti pastojusi :)

    Adri

  8. 1

    galim tik pasaplioti mes o tikimybe visada yra pastot :)
    bek i vaistine ir pirkis nestumo testa , sekmes

    Mazute

  9. 1

    na sie vaistai menesinems ytakos tikrai neturetu daryti, manau geriauia iseitis testas, nes jau parodyti turetu:)sekmes:)

    mila1

  10. 1

    nu pavarai,rasei,kad laukiesi menesi laiko,o dbr jau musu klausineji,mes ne nestumo testai

    ruta26