Atsakymai

  1. 3

    Man graziau kaip buna truputi tamsesnis atspalvis, o ne ta peroksidine spalva kur is toli sviecia :)))

    Nojukas

  2. 2

    Man yra grazu sviesus plaukai,bet visu pirma jie turi tikti zmogui prie veido.Niekada neiskeisciau sviesiu plauku i tamsius.Atspalviu yra lb daug,tik reikia moketi issirinkti.Niekada nereikia kreipti demesio i mada,ar i tai,ka sako kiti,svarbiausia,kad paciai patiktu ir tiktu.Nemanau,kad kada nors blondines bus atgyvena:))

    vitalijus

  3. 2

    Galiu pasakyt is savo patirties - balti paukai-mire plaukai. Pries gerus metus turejau visiskus blondinisus plaukus (na man ta spalva tiko ir patiko), taciau as ju norejau ilgu, o tai rods buvo neimanoma misija. Arba nuolat turi gera gala nukirpt ir tureti trumpus baltus plaukus, arba tiesiog turesi nusiurusiu, pasiputusiu galus. Na bent as tai tikrai nesusitvarkydavau su saviskiais, nors tepdavau ir aliejuku, ir kaukiu dedavau. Zodziu, ko tik nedariau. Ir va dabar atsiauginu naturalia spalva, tai labai dziaugiuos. Ir plaukai pastorejo, ir galai grazus, sukuoti daug lengviau ir laiko maziau reikalauja :)

    Eglone

  4. 2

    na visai nenaturali blondine man negrazu, bet gi kiekvienas turim sovo skoni..

    vejune

  5. 2

    man grazu visai balta, bet persidazyt nesigavo.gavausi geltona.

    raima

  6. 2

    turejau tokia spalva ir labai gailiuosi, nors man gal ir labiau patiko sviesus, bet labai jau nusiuro, buvo kaip siaudu kupeta ant galvos, dabar turiu savus plaukus, ir esu patenkinta, jie zvilga, stori ir neslenka, o kaip sake inga, tavo teise rinktis kaip nori atrodyti:)

    xinesax

  7. 2

    man negrazu ir plaukas garantuotai nusiures bus,geriau sruogelem pasisviesinti

    ruta26

  8. 2

    Turbūt kalbi apie olia lia pupyčių spalvą, ten jau natūralaus plauko nebėra, dažų nuėsta, matosi plaukas nušiuręs, aš taip nesidažyčiau, o keletą merginų žinau, kurios taip dažėsi, dabar atsiaugina, nes sako nenori paskutinių plaukų netekti. Mano tokia nuomonė, geriau sruogelėm padažyti, vis mažiau plaukų bus pažeista. Tavo teisė rinktis...

    iinnggaa

  9. 1

    Jei zmogui tinka prie veido, tegul jis bala zino kokia spalva dazo tuos plaukus. Man patinka naturalesni plaukai, kaip pelenu ar medaus atspalvio.

    Imbiere

  10. 1

    as kazkada daziau juodai,bet palaipsniui sviesinau sviesinau,dabar esu sviesi,bet ne visai balta.tu gerai pagalvok del dazymo plauku baltai namu salygomis.Mano drauge turejo ilgus plaukus (juodus) iki uzpakalio,ji uzsimane tapti blondine..nusipirko plauku balinimo priemone (melini milteliai i kuriuos pilasi peroksidas)nusidaze pirma kart tapo raudona.antra-orandzine.trecia-geltona..3 dazymai per ta pacia diena..plaukai pradejio labai slinkti ir trupineti..liko tik iki kaklo..prarado plaukus ir vistiek neisgavo norimos spalvos,persidaze vel juodai..
    taigi jei visdelto nuspresi geriau eik i kirpykla..bet netgi as kai buvau kirpykloje atejio tamsiaplauke panele prasesi nudazyti plaukus baltai jai atsake,kad baltai iskarto nedazys,gali tik palaipsniui nusviesinti..na cia galbut ir nuo kirpejios priklauso..

    Fantazija