• 11ats.

    nevalgumas. 8 men. kudikis prasikalus dantukui pradejo labai mazai valgyti, ar sunerimti?

    dukrytei beveik 8 menesiukai. pries pora dienu prasikale pirmasis dantukas:) bet esu sunerimus, nes beveik nebevalgo. kosytes per diena vos kelis saukstelius besuvalgo ir tai vos ne per prievarta isiulau, geria tik pienuka, vandenuka ir sausainiuka griauzia. ar visom taip buvo. gal vertetu apie tai pasakyt pediatrui?

    musiukas007Kūdikio maitinimo problemosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tai normalu ypac tada kai kalasi dantukai

    rasiuksas

  2. 2

    pediatras tavo vaiko neprivers valgyti. kalantis dantukams sumazejes apetitas budingas daugeliui vaiku, nes siltas maistas erzina jautrias ir skausmingas dantenas, todel mazyliai ir nenori valgyti. maniskiui irgi panasiai, bet as nesuku del to galvos ir nekisu jei vaikas nenori. duodu vesesni maista - varske, jogurta, misinuka, sriubytes kokios isiulau kelis saukstus, koses kelis kasnius, pagrauzia vaisius, darzoves, dziuvesius ir per diena vis si ta suvalgo. tas nevalgumas laikinas, ne iki 18 m dantys jug dygsta :) tad nera del ko cia pergyventi - po keliu dienu valgys vel kaip ir valges ;)

    romantike

  3. 2
  4. 2

    daznai dantukai kalasi poromis. manau artimiausiom dienom turesit dar viena. nemanau kad laikas sunerimti - vaikas geria, kazka uzkanda to siuo metu ir uztenka vadinas.

    titina

  5. 2

    Buvo ir dabar dar buna tokie periodai,kad kosiu nevalgo,nes dygsta dantukai.Svarbu,kad skysciu gauna

    ruta26

  6. 1

    gal ne dėl dantukų visa tai. Gal netoleruoja gliuteno, tai ir nevalgo

    Jorkaile

  7. 1

    buvot teisios,syrit pastebejau dar viena prasikalusi dantuka.. :)))))))))))))

    musiukas007

  8. 1

    Kol dantukai kalas, manoji gyva vien misiniuku ir kokiu sausainiuk ar javainiu...Nebekreipiu demesio, veliau atsiima:)

    Jaudrute

  9. 1

    rytoj butinai pabandysim,to tepaliuko turim.bet net nepagalvojau,kad patept,nes labai jau rami yra,miega ir gerai.ir isvis jei nebuciau apziurejus burnytes,ir dabar nezinociau,kad dantukas prasikale. :)

    musiukas007

  10. 1

    tiesa, pries valgyma gali dantenas patepti spec geliu pvz Dentinox, gal kiek apmalsins skausmeli ir kaip nors uzkasit ;)

    romantike