Atsakymai

  1. 4

    Jokios nadarau, iskyrus pasiraivyma lovoje :), nes buvo gresiantis prieslaikinis

    ErikaP

  2. 4

    o man irgi ydomu,nes per nestuma visai sumedesiu:)

    jolanta1

  3. 4

    specialiai nesimankštindavau, tačiau stengiausi kuo daugiau judėti - net į darbą nebevažiuoju automobiliu, renkuosi pasivaikščiojimą :))

    Linara121

  4. 3

    specialiai nesimankstinau,tik stengiausi daugiau judeti.Paskutinius tris men kiekviens vakara,jei nelyjo,eidavau pasivaikscioti,maziausiai po koki kilometra nueidavau

    sandi

  5. 3

    Visai nesimankštinau, kai išėjau į dekretą daugiau vaikščiodavau ir visa mano mankšta buvo;)

    iinnggaa

  6. 3

    jokios mankstos nedariau isskyrus pasivaiksciojimai po parkus:)

    Bosiene

  7. 3
  8. 3

    As tai pradejau lankyti specialia manksta nesciosioms - smagu pasitampyti :) o siaip internete panarsyk, manau, rasi nemazai rekomenduojamu pratimuku ;)

    shenon

  9. 2

    Kol kas jokios, bet vis galvoju kad butu neblogai :) Gal reikes paieskoti kokiu youtube video, kad zinociau kaip teisingai atlikti judesius :}

    Rainbou

  10. 2

    sportavau ir as treniruokliu saleje iki nestumo pora metu tai suzinojus kad laukiuos taip mest ir ngalima, i sale vaiksciojau iki 5 menesio nestumo ir sportavau pagal man spec sudaryta programa, paskui mankstas dariau namie, svorius kilnojau 10kg iki 8 menesio, paskui aprimau pamau, paskutinius menesius mankstinaus su gimnastikos kamuoliu, labai daug vaiksciojau ir dirbau beje iki paskutinio menesio. Ir dabar dirbu mergytei 5 men. ir namie va atsilenkimus ir pratimus su kamuoliu darau. Nes po cezario ne taip jau lengva viskas. Bet jau 15kg neber, pilvukas ir jau ligus. Manau jei nesportavai iki nestumo tai ir pradet nelabai reiktu nes raumenys neprate. Geriau daug vaiksciot. As i 4auksta iki pat pabaigos uzbegdavau:) ir pati i gimdymo namus nuvairavau gimdyt:)

    rasarockina