• 8ats.

    del seilejimosi ir kakliuko

    ar pakanka pora kart per diena mazosios kakliuka virintu vandeniu pavalyt kad jis taip neraustu nuo seliu? jai bega seiles labai ir pribega po gurkliuku ir kadangi ir rankytes burnon deda tai ir veidelis smakriukas paraude buna. tai ar su virintu vandeniu valyt ar kaip nuo to saugotis. seilinuka dedu bet nelabai padeda :)

    ritalija1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    uztenka pora kartu pavalyti virintu vandenuku

    rasiuksas

  2. 2

    niekaip neisvengsi sios bedeles, mum metai seilejames labai nuo anksti, tai visuomet ir yra pabertas snakriukas, tiesiog stengiuos apipraust veiduka as su paprastu krano vandeniu ir nusausinu ir tiek

    Kalnietiene

  3. 2

    Mums seilinukai kaip tik, dar labiau suerzindavo kakliuka, mat dukryte labai judri, visaip nutampydavo juos, apsisukdavo aplink kakliuka, tad dar labiau parausdavo. Todel labai daznai nuvalau su merliuku seilytes, kai tik uzmatau, ir panasiai pora kartu per diena su dregna vata apsluostau. Iki trejeto menesiu su virintu vandenuku vilgiau, o po to su paprastu. Dabar smakriukas berausta, mat su pirstukais prisikaso jinai :))

    VaiDziune

  4. 2

    jei labai sudirgintas kakliukas gali patepti su bepanthen tepaliuku, jis labai gerai apsaugo oda nuo sudirginimu, dregmes ir pan. O su vandenuku valyk dazniau. Jei rausta valyk kas dvi valandas.Neleisk kad butu dregna.Poros kartu tikrai nepakanka. Tinka lakisiaus, ramuneliu nuoviriukas pavalymui.

    kvapni_feja

  5. 2

    manau pakanka ir poros karteliu o jei odyte susidirgins galite ramuneliu kompresiuku palaikyty,ar paplauti tas vietas kur paraudo

    mila1

  6. 2

    pakanka taip valyt,bet seilinukas kaip tik mums pagelbejo,risau su neperslampamu sluoksniu

    ruta26

  7. 1

    Manąjam irgi paraudo kakliukas nuo seilėjimosi, tai pavalau vandenuku ir patepu bepantenu, nes dar ir pabėrė tokiais spuogeliais kaip prakaitinis bėrimas, nes labai prakaituoja.

    iinnggaa

  8. 1

    vandenuko uztenka ir dazniau keisk seilinukus

    sandi