• 12ats.

    del nesciosios prieziuros

    sveikos mamytes, man idomus toks dalykelis:) mano svogerka dirba jurininku ligonineje, ji ten lankosi ir priziuri leliuka, kai as jai pasakiau kad as persirasiau i kita klinika kurioje as lankausi pas ginekologe ji labai nustebo, atseit pagal ja reikia lankytis pas seimos daktara kuris jai kas blogai nusiuncia pas ginekologa, na bent jau man tai atrodo kad seimos daktaras neturi tiek daug kompetetencijos kaip ginekologas, tai as jos klausiu tai pas koki ginekologa lankaisi sako kur nusiuncia ten ir einu:) nezinau man atrodo nesamoninga, as manau kad turetu vienas zmogus priziureti visa nestumo eiga, paziurejo ji i mane kai i kokia durnike, na galvoju nusileisiu vistiek vyresne;) papasakokite kur jus lankotes ar pas seimos daktarus ar pas ginekologus?

    dainoraSpecialisto pasirinkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Man irgi nesuprantama kai nesciaja priziuri seimos gydytojas, o ne ginekologas. As visa nestuma reguliariai kas menesi lankiausi pas ta pacia ginekologe. Mano visi duomenys, nestumo eiga buvo jos dokumentuose, visokios diagramos ir panasus dalykeliai. Zodziu mane visa tyrinejo, matavo ir viska fiksavo viena ir ta pati gyd. ginekologe :) Buciau pas ja ir gimdziusi, deja ji nedirbo ne vienoj musu miesto ligoninej.

    Meskeriotoja

  2. 3

    as visa nestuma lankiausu pas ginekologe. Viena karta tik buvau nuejusi pas savo seimos gydytoja, kad pamatuotu spaudima ir pan...

    tete

  3. 3

    as lankiausi pas viena ginekologe. as net logikos neizvelgiu kodel nestuke turetu lankytis pas kelias gines. kazkoks balaganas turetu buti, net idomu man pasidare kaip kiekviena gine turetu ta nestuke apziureti. kam kelioms viena nestuke uzkrauti jei tai gali padaryti viena. ir isvis manau kiekvienas gydytojas turi dirbti, tai ka ismano geriausiai, tad nesuprantu kokia gali buti nestumo prieziura pas seimos gydytoja.

    romantike

  4. 3

    pritariu tau-man ir labiau patiktu lankytis pas viena daktare,o ne kelias..deja, cia NL, priimta eiti i viena istaiga, kurioje dirba bent 3-4 akuseres, kiekvena syki nuejus papuoli vis pas kita.. mane tai ziauriai biesina, nes kelios yra tikros vistos, mano akim ziurint, nieko nedaro, nieko nepasakoja, tik pamatuoja spaudima ir patikrina leliaus sirdute..o suzinojus su kuriom ligoninem dirba, isvis plaukai ant galvos pasisiause, galvodama k galiu tiketis is gimdymo ir ju prieziuros, todel apsiprendziau grizti gimdyti i LT..beje, mano nuomone, vienas gyd.ginekologas/akuseris kuris priziuri visa nestuma, bent jau zino kas gerai, kas negerai, duomenis visus ir pan., o kai kiekviena karta vis kitas gyd. tai ka jis labai gali patarti, juk kiekviena nestuke skirtinga, negali taikyti visko to paties...

    safariE

  5. 2

    Mano visa nestuma seke seimos gydytoja, bet, kai reikedavo kokius ginekologinius tyrimus daryti, tai eidavau pas ginekologe, zinoma, pas viena ir ta pacia

    almyte7

  6. 2

    esu prisirašiusi savo miesto šeimos klinikoj, kur kas trečią trečiadienį atvyksta viena ir ta pati ginekologė. ji susveria, sumatuoja, konsultuoja. pas šeimos daktarę net nereikia užeiti (matyt todėl, kad su tyrimais viskas gerai).

    Linara121

  7. 2

    nutylejau ir palikau durnikes vietoj:) dar plius ji dirba medicinos sriti ir taip kalba, o as lankausi sviesmedoj pas kaupaite ir esu patenkinta uz konsultacija sumoku kelis litus bet uztat ji jau zino kokia bukle, kaip leliukas vystosi, ir pacIAI maloniau nes visviena bent jau as turiu su ginekologu susigyventi, juk tai asmeniska...

    dainora

  8. 2

    Mano seimos gydytoja tikrai neturi tiek patirties, kiek ginekologas. Lankausi pastoviai pas ta pacia ginekologe. Ji sega mano nestumo eiga, jeigu kyla klausimu, kuriu pati ispresti negali tuomet siucia pas kitus gydytojus, bet siaip viska apziuri pati... :)

    ErikaP

  9. 2

    Prie ko cia seimos daktaras ir nescia :) juokinga tavo svogerka :) nestukes priziuri ginekologas-akuseris.Uzsirasai pas gine,eini pas ja,nebent ji nepatiks,tai galima pas kita persirasyti,bet siaip tai visa nestuma priziuri viena ginekologe.

    Jolka123

  10. 1

    Šeimos daktaras sugeba ir supranta viską,bet čia tai kažkokia nesąmonė pas tave:-).Kur nori ten eini,nepriklauso nuo tavo daktarės.O nėštumo metu šeimos daktaras mažai ką daro,tik pradžioj užregistruoja ir kažką surašo.Visa kita daro ginekologė.O nurodyti pas ką tau eiti niekas negali.

    aidaS