• 14ats.

    gal neblokuokit neparase nuorodos? nes as butent neradau tokio klausimo? jei nepatinka neatsakinekit paprasciausiai. taigi klausiu tu mamu kurios nores pasidalinti patirtimi. kiek ilgai jusu vaikuciams laikesi temperatura? mano mergytei jau 6 dienos kai laikosi, vaistukai numusa paskui vel sukyla, gyd israse antibiotiku.

    vestinaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    antibijotikai temperatūros nenumuša, jie skirti kovoti su virusine liga, o ne temperatūros mažinimui. Jeigu tempeatūra laikosi, naudokit nuo temperatūros papildomus vaistus, pvz., ibuprofeną (sirupą) ar kt., ką jūsų gydytoja rekomenduoja.

    elegancija

  2. 2

    neturi ka veikti kad kabinejasi prie visko, drasos daug kai anonimiskai rasai?:) kas is mamyciu butu norejusiu tas butu suprate mano klausima nes aprasiau ji, ir mielai butu padejusios ir atsakiusios is savo patirties, o tu cia gal administratore dirbi kad kabinejes? bent neslepkis tada po anonimu

    vestina

  3. 1

    Klausimu nerandi, nes kazkuris narys uzdaves klausima ji neteisingai suformulavo. Lygiai taip pat ir tu neteisingai klausima suformuluoji, tai kaip dabar kitas narys ras tavo klausima?

    Imbiere

  4. 1

    mano dukrytei buvo apie dvi savaites temperatura, su vaistukais numusi ir vel uzkyla, gere ir ji antibiotikus, nes jau iseities nebuvo, juk ir taip pasilpsta mazyliai, kai temperatura vargina..svarbu tik daugybe skysciu duoti.sekmes jums.linkiu kuo greiciau pasveikti

    mila1

  5. 1

    anonime taves as nieko neklausiau tai prasau ir neatsakineti, ir isvis tada ka tu cia veiki, jei manai kad kitu mamu patarimai ar patirties pasidalijimas nieko nepadeda? turbut tik taskus renki ir kitiems stengies ykast?

    vestina

  6. 1

    kas tau nuo to pasikeis, kad sužinosi kiek kitiems temp. laikėsi? juk simptomai visų skirtingi, skirtinga ligos eiga. Pvz., mums temp. aukšta laikėsi 2 paras, nekrito žemiau 38,5. Po antibijotikų gėrimo pradžios iš karto tą pačią dineą nukrito temperatūra ir daugiau nepakilo. dar anksčiau kai sirgo, tai temp. 37,5 laikėsi savaitę. Kuo galim tau padėti savo atsakymais?

    Anonimas

  7. 1

    mano sunui buvo sukilus 38.6 ir laikesi tris dienas, kol bandziau numusti su geriamu vaikisku paracetamoliu nekrito, tada israse zvakutes ir vienos tereikejo ir nebesukilo. gal tu pakeisk vaitukus kuriais numusineji temperatura. gal jie nepadeda?

    wiktoriuke

  8. 1

    is pradziu nekosejo, o dabar gerkle raudona labai turim angina, tai gal nuo jos dabar ta temp

    vestina

  9. 1

    mano sunus 3 dienas karsciavo is niekur nieko,gal virusas koks

    rasiuksas

  10. 1

    man yra gydytoja minejusi, jei vaikui laikosi temperatura ilgiau nei tris dienas tai jau reikia ieskoti ligos!! Gydytoja israse antibiotikus kazka itardama, gal kosti vaikutis ir pan?

    Lukniukas