• 3ats.

    Gal kas turėjone nesivystantį nėštumą?

    Tik prieš keletą dienų turėjau nemalonią procedūrą: pašalino nesivystantį nėštumą. Vaikelsi buvo seniai lauktas, bet deja.... Norėčiau, kad parašytų tos, kurios turėjo panašią nelaimę. Man norisi suzinoti kaip tai išgyvenote? Ar darėte kokius tyrimus, kad išsiaiškinti kodėl taip nutiko? Ar bandėte kažkaip atstatyti organizmą ir kaip? Kada vėl pavyko pastoti?

    ZaikuleKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Sveikute, ir as turejau nesivystanti nestuma.. Atrode kad viskas gerai, bet kai viena ryta pamaciau tamsu krauja, nuejau pas ginekologe, kad paziuretu echoskopu, ir pasake, kad kaip buvo 8 savaiciu, taip ir yra.. Nesivyste.. Bet kodelm taip atsitiko, tikslios priezasties taip ir nezinau. Nes mano miesto ten tokie daktarai, kad patyliu. Tik tepasake kad taip buna, gal organizmas neprieme.. Buvo tikrai labai sunku.. Ir dabar daznai galvoju, ka buciau turejus, jau kiek laiko butu.. Kai vel pastojau, labai nijojau, bet aciu dievui viskas gerai, esu jau 34 savaiciu. Stiprybes Tau kuo didziausios.

    Vikutukas

  2. 4

    visu pirma labai uzjauciu.
    man buvo kazkas panasaus,du vaikelius praradau vos keketo savaiciu nestumo. pirmasis buvo 3savaiciu, deja pats organizmas neatlaike, buvo labi sunku.. po keleto men vel pastojau, tik 4savaites isbuvo kai tik nuejau pas gine patikrino ir pasake kad maza galimybe jog sis issilaikys, po poros dienu taip ir nutiko...
    veliau,berods po poros men(visa sy laika geriau folio rugsty ir vitaminus) vel pastojau,nors buvau praradusi vilty, bet stai mes jau 33savaites nestumo, labai sunkus nestumas, bet mazylis auga,stiprus,tai svarbiausia. nors dar ir dabar daznai pagalvoju apie anuos mazylius,sirdy zaizda vis negyja.
    stiprybes jums.

    mila1

  3. 3

    pries 6 metus turejau nesivystanti, beveik visa laika tepliojo, o 11sav kai dare echo pasake kad vaikelis nustojo vystytis 7sav, nutare daryti valyma, bet nuo streso nakti pati persileidau.. buvo daug asaru ir nelengva, bet raminau save, kad gal geriau taip nei vaikutis us apsigimimais ir pan, vadinasi taip turejo buti, veliau issiskyriau su tuomeciu draugu, su kuriuo kaip dabar pagalvoju, nebuciau turejusi gero gyvenimo, todel viska savogalvelej taip sudeliojau, kad taip ir turejo nutikti..tyrimu jokiu nedariau, o is to kiek daktarai dare, patys sake nerade priezasties del ko taip nutiko(arba bent jau man nesake), gal ir geriau taip..dabar esu laimingai istekejus, laukiames vaikelio jau beveik 33sav.
    zinau kad sunku, bet zvelk i prieki, viskas bus gerai, ko gero dar jauna esi, todel viskas priesaky..atsigaus organizmas, pagersi folines rugsties, vitaminu ir pamatysi kaip laimingai pastosi ir isnesiosi vaikuti :))

    safariE