• 7ats.

    11 men vaikuciui raudona gerklyte, temperaturos neturi, bet nieko nevalgo, vos po kelis sauksteliu, tik daug geria. Kaip manot ar siulyti valgyti per prievarta ar tiesiog islaukti ta laikotarpi

    O gal kokiu vaistuku vaikiukams duodate nuo gerkles skausmo ar gydote arbatomis

    teteVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Per prievarta nekiskit vaikui maisto, gali apsivemti, o tada dar blogiau bus: ir isgertu skysciu neteks ir gerklyte dar labiau isiskaudes. Jei geria skysciu, tai pabandykit kokio jautienos ar paukstienos sultinuka isvirti ( zinoma ne is kubeliu :) ) arba sriubyte sublenderuokit, duokit skysta maista. Kas liecia vaistus, tai geriau, kad gydytojas juos skirtu ir nepatarciau purskiamu vaistuku naudoti, vaikutis dar mazas, gali issigasti ir uzspringti.Siltai laikykit kakliuka, kompreseli nakciai ar pries pietu miegeli galit uzdeti.

    almyte7

  2. 3

    Nu as pati nerizikuociau ir eiciau pas pavaduojancia gydytoja. Mum irgi buvo raudona gerklyte tai daktare antibijotiku israse. Baisu juk jei raudona gerklyte, kad blogiau paskui kas nebutu jei negydysit. Skysciu stenkis duot daugiau, o valgyt nors po biski isiulyk.

    Sandre

  3. 2

    musu gydytoja kaip tycia isejusi atostogu, bet jei pakils temperatura teks kreiptis i pavaduojancia

    tete

  4. 2

    duok kokio lengvesnio maisto ir duok kuo daugiau gerti skysciu.

    gabytux

  5. 1

    versti vaiko valgyti tikrai nereikia. kazin ar jums patiktu, kad kistu per prievarta ;) svarbiausia geria noriai ir gauna pakankamai skysciu. ziurekit duokit siltas arbateles, ramuneliu galit - ji veikia priesuzdegimiskai, ramina, taip pat ciobreliu... galit pabandyti duoti ciulpiamu tableciu nuo gerkles skausmo Hexalyse. jas mazyliai gali vartoti, tik aisku sutrinti reikia i miltukus. tik neuzdelskit - jei matysit kad situacija nesikeicia vykit pas gydytoja ;)

    romantike

  6. 1

    per prievarta juk neykisi nieko. nevalgo nes gerklyte skauda, ypuskite vaistuku hexsoral, pades gerklytei.

    vestina

  7. 1

    pasiulik valgyti,jei nevalgys per prievarta nekisk.Duok daugiau skysciu.Jei gerklyte raudona stebek vaikuti,nes temperatura gali dar pakilti.Del vaistuku..geriau butu jei gyditojas apziuretu vaikuti ir israsytu.

    Fantazija