Atsakymai

  1. 3

    jei prisirenka daug skalbiniu buna kad ta paciadiena supertrauka skalbiu pora kartu.Bet dazniausiai buna taip kad i diena skalbiu tik viena karta

    Tanniuke

  2. 2

    skalbiu pagal poreiki,kartais ir tris skalbimus is eiles

    sandi

  3. 2

    ijungiu karta i savaite ir skalbiu 4 kartus.nedarau pertrauku,nebent kazkur turiu iseiti.nemegstu palikineti veikiancios.

    axom

  4. 2

    na daugiausei tai kokius du skalbimus skalbiu leidziu paiilseti,nors ir taip matau kad mano skalbenkei paskutinioji ateina:)

    gabytux

  5. 2

    Pirma karta girdziu, kad reikia daryti pertraukas tarp skalbimu arba skalbt net kita diena. Man irgi tenka skalbt 2-3 kartus, jei susidaro atskiros kruvos baltu, tamsiu ar spalvotu skalbiniu, bet taip buna ne daznai, tad iki siol jokiu problemu su masinos gedimais neturejau kelis metus.

    Vita_321

  6. 2

    Tikrai nezinojau ir nesusipratau, kad ir skalbimo masinai reikia pailseti :))) Skalbdavau be pertrauku ir du ir tris kartus, teks ir man jos taip nebevarginti :)

    almyte7

  7. 2

    nedarydavau didelių pertraukų, nes nežinojau, kad reikia. Jei būdavo daug skalbimosi, tai vienam skalbimui pasibaigus, valandos bėgyje jungdavau kitą skalbimą. Taip sugadinau savo skalbimo mašiną :) Dabar jei daug skalbtis reikia, tai geriau vieną skalbimą nukeliu į kitą dieną ar net pora dienų..

    lydekaite

  8. 2

    seip stengiuosi tik viena kart jungti, nes kai skalbiuoso kelis kartus is eiles skalbimo masina supuliuoja ir neisskalauja rubu.

    vestina

  9. 1

    nedarau pertrauku, kiek reikia tiek skalbiu. seniai, kai tik buvom nusipirke pirmaja sklabykle, labai saugojau kuri laika, buvau prisiskaicius kad guoliai greit subyra, issidevi kitos detales labai greit, kai "neleidi pailset", ir t.t. nu bet greit ir baigesi tas saugojimas..

    Anonimas

  10. 1