• 22ats.

    vestuviniai ziedai,,

    ar jums yra skirtumas kokius ziedus muvesite? man mama padovanojo mociutes ir senelio vestuvinius ziedus,,, mum su vyru juos tereikia susimazinti,, ar jum yra skirtumas kokie jie,,,siulaikiniai ar ne?

    AnonimasGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mada ateina ir praeina, siandien madingi vienokie, po metu - kitokie, o po keletos ir keliolikos metu dar kitokie, bet juk keiciantis madai, vestuviniu ziedu nekeiciam, o klasika visada gyvuos, sitie, mociutes ir senelio ziedai visada bus madingi, o ir prisiminimas grazus, grazi seimos tradicija.

    almyte7

  2. 3

    yra prietaras, kad kitų žmonių vestuvinių žiedų negalima nešioti. Negalima ir iš kitų žiedų lydinio daryti sau vestuvinius žiedus. Na, bet čia tik prietaras... Mano mama man siūlė paimti daug nereikalingų žiedų ir pasidaryti sau vestuvinius žiedus pas juvelyrą, bet kažkodėl atsižvelgiau į tą prietarą. Nusipirkom naujus, su šiokiais tokiais raštais bei baltu auksu. Man svarbu kaip atrodo žiedas ant mano rankos, nes ta ranka smulki, tad itin platus žiedas ne kaip atrodytų :) O vyrui svarbiausia,kad būtų patogu :)

    lydekaite

  3. 3

    as taip pat kaip ir tu susituokiau su sneliu paveldetais ziedais tik sumazino ir esu labai laiminga kad tesiu turesim tradicija ka perduoti kartai is kartos:) mano seneliai tikrai butu laimingi zinodami kad mes sekame ju pavyzdziu:)

    wiktoriuke

  4. 2

    Tikincioms prietarais ir bijancioms aukso atminties yra galimybe aukso energetika isvalyti. Idekit gamini i stikline vandens ir parai pastatykite i saldikli. Ledas isvalo senaja energija. Po paros, vakare ,isimkite stikline is saldiklio ir padekite ant palanges, auksinis gaminis pasikraus kosmoso ir tekancios saules energijos. Jokios senos atminties ir energijos ne zenklo neliks. Tarp kita ko, taip reiketu pasielgti su visais naujai isigytais dirbiniais, juk kiek zmoniu juos ( ziedus ) matavosi, ciupinejo, juvelyras, kol padare, pardavejai... oho, kiek tas auksas gali atsiminti ir pasiimti visokiu energiju :)))

    almyte7

  5. 2

    As visada norejau graviruoto ziedo,cia mano svajone tokia buvo.Tie tradiciniai ''rusiski'' man nepatinka,kazkaip primena senus laikus.Kiekvienas nusprendzia,kas jam priimtina.Pati tradicija grazi muveti paveldetus ziedus,na ziurint dar kaip atrodo tie ziedai.Galit bent viena detale pakeist,pvz.,akute kokia įsidet,vis butu įdomiau,naujoviskiau:))

    vitalijus

  6. 2

    Mūsų žiedai paprasčiausi, man jokio skirtumo. Bet nežinau ar aš norėčiau dėtis jau kitų nešiotus žiedus, nesvarbu, kad ir senelių, ar prosenelių, nes tuo pačiu gaunama ir jų energija. Nebent juos išvalyti nuo blogos energijos.

    iinnggaa

  7. 2

    musu ziedai yra paprasti,kazkaip tada kai rinkomes juos tai net neziurejau kad butu kokie imantrus,o ziurejom pagal finansus,bet butu smagu gauti tokius ziedus,jie jau eitu is kartos i karta.siaip as nenesioju vestuvinio ziedo,guli abieju padeti dezuteje.

    laimaa

  8. 2

    Mes isrinkom paprastus klasikinius ziedus, nes mada praeis, o as planoju ilgai jos nesioti :D

    Katia

  9. 2

    mano ir vyro žiedai nauji- niekas neatidavė senų, nors labai mielai būčiau sene ėlsžiedą mūvėjus :) bet man svarbu, kad jie vientisi - juk sako, kuo daugiau vingių ant žiedo, tuo sunkesnis gyvenimas vedybinis bus, kažkaip tikiu tuo, todėl žiedai tradiciniai, lygūs, tik vidyj graviruoti...

    Ineta_

  10. 2

    o kaip faina,retai tegausi tokia dowana.mes tai tuokemes 2kartus.pirma karta metrikacijoj tai turejom tokius suolaikiskus o va antra karta baznycioj tai ieskojom paprastu ziedu,kokius nesioja tevai musu!tad nesiojam dvejus ziedus!

    Anonimas