Grupės Nėštumo kalendorius

skaitiniai

mazuteliai.lt
klausk
Sveikiname užsukus į mamyčių ir ne tik jų bendruomenę. Čia klausimai virsta atsakymais, patirtis – patarimais, o bendravimas – draugyste. Dalinkitės, džiaukitės ir išgyvenkite nuostabiausią gyvenimo patyrimą – motinystę kartu, o mes jums atsidėkosime taškais, kurie tikrai pravers dovanų kampelyje.






mes pridedam puse butelio vyšnių, užpilam cukrumi ir palaikom mėnesį ar daugiau ir toks bizaliukas gaunasi :), bet skanu, nei vynas, nei likeris
3
 
vilmazak
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
labai skanu likeriuka pasidarau kaip damu likeri.spiritas,su degtine nebandziau nezinau ar tas pats:)kondensuotas pienas ir uzplikytas kapucino pakelis viska sumaisai sakes kaip skanu:)
5
 
dzionike
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
yra tu receptuku daug bet prisipazinsiu neteko daryt, nors tos ugneles ir noro pasidaryt tikrai budavo :D
3
 
poolman
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
reiks paieskot kazkur tureciau rasti viena kita, tai parasysiu
3
 
poolman
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
Naminis'' konjakas''
3 l degtinės
8 gvaizdikėliai
8a.š cukraus
1/2 a.š malto muskatinio riešuto
1/2a.š cinamono
1/4 a.š vanilino
1 v.š citrinų sulčių
1.v.š tirpios kavos
Paimti visus produktus ir suberti į degtinę,maišyti,kol viskas ištirps ir palikti 10 dienų ar daugiau...Paskui perfiltruoti..Skanaus;-)
3
 
debesėli...
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
"PIKTAS"

tabasko
degtine
alyvuoges

i stikliuka ipilti truputi tabasko, degtines kiek gali isgerti vienu ypu ir alyvuoge imesti. SKANAUS
ryte galvos neskauda:)))
2
 
ausra2
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
dar surasiu receptuku, nes tiksliai proporciju nezinau
2
 
ausra2
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
Apelsinų degtinė

* Apelsino žievelė, 0.5 vieneto
* Degtinė , 1 litras
* Cukrus , 2 šaukšteliai

Gaminimas:
Plonai nulupta apelsino žievelė smulkiai supjaustoma, užpilama degtine ir įberiama cukraus. Po 3—4 dienų perkošiama. Taip pat paruošiama degtinė su citrinos žievelėmis.
3
 
debesėli...
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
"CITRINUKE"

6-8 citrinos(jei dideles uzteks 6)
1kg cukraus
1l obuoliu sulciu
1l spririto

citrinas nuplikyti karstu vandeniu, supjaustyti griezineliais, isimti kauliukus. sudeti i 3l stiklaini, uzpilti cukrum, po 2 paru supilti obuoliu sultis, dar po 2 paru-spirita. palaikyti savaite. kartas nuo karto pamaisyti. paskui nukosti ir skanaus
2
 
ausra2
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
"KAKAO"

spirito pagal skoni
2 indeliai kondensuoto pieno
5 pakeliai karamelines arbatos

i uzvirinta 1l vandeni sudeti karameline arbata. (ilgai nelaikyti, nes bus kartu). kai vanduo atves sudeti kondensuota piena spirito pagal skoni, viska ismaisyti ir skanaus:)

skonis kaip likerio.
2
 
ausra2
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
ne pakeliai, o maiseliai :))
2
 
ausra2
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
Aušra2,o gal žinai kur spirito gauti?;-)O,kažin galima spiritą pakeisti degtine?Kokybė nenukentės?;-)
3
 
debesėli...
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
zinau kur. mes per pazystamus gaunam. o ar galima pakeisti tikrai negaliu pasakyti, nes ne karto nebandziau.
2
 
ausra2
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
As namini vyna darau. Tik kol gali gerti reikia kad koks pusmeciukas praeitu, negali is karto gerti.
1
 
roberta
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
Roberta,parašyk,kaip ir iš ko darai vyną?;-)Ateityje,kai prasidės uogos ir vaisiai tikrai pravers....
2
 
debesėli...
prieš 6 metus
netinkamas atsakymas
as tai ne bet mama zino daug vikiu
1
 
kazenka
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
As dazniausiai darau is juodu serbentu, skanus is avieciu, kiek rugstesnis yra is obuoliu, vynuogiu ar raudonu serbentu. As turiu stiklaini 20 litru, i ji supilu serbentu sultis( kuo daugiau sulciu, tuo jis tirstesnis) ir dapilu vandens, bet nepilna.I si kieki reikia 3 kg cukraus, bet deti nevisa is kart, tam tikrais tarpais ( cukrus istirpinamas).Stiklaini uzdarau dagteliu, kuriame istatyta slangute, kitas slangutes galas idedamas i inda su vandeniu. Pastatau siltoje vietoje, jis pradeda burbuliuoti (gyventi), kai nustoja gyvenes, tai buna panasiai ant kaledu, prakosiu ir galima gerti. Kad daugiau nerugtu, uzvirinu. Skaniai atsigerti!
1
 
roberta
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
turiu brukniu, gal kas patars bruknines receptuka?
1
 
Danulexi...
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Is brukniu

Uogas reikia sudėti sluoksniais - pramaišiui su vanile, cinamonu, cukrumi, apie parą laikyti šaltai, paskui užpilti brendžiu, romu arba degtine, o po kelių mėnesių perkošti ir supilstyti į butelius.
1
 
gintarep
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Gal kas zino samagono recepta? :)
1
 
anonimas
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Puslapis 12 (iš viso atsakymų: 24)