• 17ats.

    Vaikas isslydo is vezimo-vyras laiko mane baisia motina

    Siandien musu mazius isslydo is vezimo zemen.Kaip supratau tai jis isslydo ir ant uzpakaliuko krito ir atsitrenke sonu i vezima.Esme tame,kad vyras i vezima iklojo adialiuka,kad butu minksciau ir neprisege.As nuejau daryti maistuko,o vyras balkone ruke viena akim turejo ziureti vaika.Kai vaikas iskrito vyras neleido proeiti prie vaiko,stume mane atgal pasiemes sunu sako,kad as esu laaabai bloga mama.Visa laika ziuredavau,kad tik neisgriutu,nes baisia to bijojau ir tas nutiko kada labiausiai nesitikejau.Vyras saves kaltu nelaiko tik mane.Po sio nutikimo apsirenge ir isejo is namu kalbedamas ,kad esu baisi mama.Nejaugi vaikui iskritus netycia pasidariau boga mama?

    lolitaaaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    tai dabar vienas kitą kaltinsite kol konfliktas tiek išvešės, kad po to vienas į kitą negalėsite žiūrėti? Valdyk situaciją kol dar gali. Po to bus sunku susikalbėti su vyru ir su savo emocijomis. Vyras išsigando kaip ir tu, tai pirma reakcija į atsitikusią nelaimę. Neieškokit kaltų, nes laiko nebesugrąžinsi atgal. Geriau pasistenkit bendrom jėgom, kad tai nepasikartotų.

    lydekaite

  2. 4

    Tavo vyras - arba trenktas, arba isterikas. Turi pasakyti jam akivaizdžią tiesą - nuo visų nelaimių neapsisaugosi. Visiems visko nutinka auginant vaikiukus. Jeigu dabar taip smarkiai sureagavo, tai kas bus kai vaikas vaikščioti pradės, kai šimtus kartų per dieną atbėgs verkdamas kažką užsigavęs. Jeigu jis taip nori kažką kaltinti, tai tegul kaltina save, gali sudaryti jam visą sąrašą, jis yra blogas tėtis, nes: 1) neužtikrino vaikui saugumo įtiesdamas adialiuką; 2) neprižiūrėjo vaiko kol buvai išėjusi; 3) isterikavo neprileisdamas motinos prie vaiko, užuot sušvelninęs vaiko išgąstį, jį tik sustiprino; 4) išėjo iš namų - paliko vaiką ( ir dar su "bloga" motina :)))))) . Toliau tęsk sąrašą pagal save :) Tik nenusileisk, kad jis ant tavęs šitaip "varytų", ypač kai tavo kaltės nėra. Tikiu, kad susitaikysit ir linkiu, kad tokios isterijos nepasikartotų. Ir abu turite suvokti, kad vaiką reikia saugoti, bet nuo visko neapsaugosit. Kai įsikalsite tai sau į galvas, tada lengviau pernešite visas nelaimes.

    bum

  3. 4

    mums dukryte taip pat is vezimuko buvo iskritusi,abu buvom balkone ir akiu nenuleidom nuo mergytes,bet net nespejom sureguot,kai atsidure ant zemes,vyras neleido iskart bekt prie jos,tj paklausiau,ir ziuriu,kad ji sypsos ant tos zemes.ir seip,kai pradejo vartytis yra ir is lovytes iskritus,ir ne kart nesu girdejus,kad esu bloga mama.kaip tik visada pagiria,kad esu gera,griesta,bet teisinga ir mylinti mama.o tavo vyrui praeis,manau jis labiau issigando,nei tu pati ir pats aiskiai,supranta,kad cia jo kalte.tik matomai jis yra is tu vyru,kurie geriau piestu stosis,nei savo kalte pripazins.

    musiukas007

  4. 4

    Nieko sau,gerai jis cia pavare...Pats kaltas,kad neziurejo i vaika,juk tu buvai uzimta vaikiukui maistuko darei.Gal jis lauke tinkamos situacijo,kad su tavim susipiktu ir iseiti is namu?

    Dhany

  5. 3

    neisizeisk, bet net nusijuokiau paskaicius...kaip vaikai-dziaugtis reikia, kad viskas laimingai baigesi ir padaryti isvadas is sios situacijos, o ne pulti rekti vienas ant kito ir kaltinti...vyras gal irgi issigando ir taip sureagavo, o jei jau toks idealus tai ko trenke durimis ir paliko vaika su tokia ''bloga'' mama...nurimkite abudu ir tada pasikalbekite...svarbiausia vaiaks-jis sveikas ir stenkites, kad tai daugiau nepasikartotu, nesvarbu kieko kokia kalte...

    Lukniukas

  6. 3

    oi koks keistas vyras! tai tu valgyt darei o jis ruke!!!! tai manau tu gera darba darei tuo tarpu jis? man irgi buvo iskrites is lovos, na ir ka? nieko... siek tiek paverke ir viskas, manau daug kam taip nutinka. as manau, kad jus gera mama, juk valgyt ejot daryt palikdama vaika vyro prieziurai. o del to iskritimo, tai jei nieko nesusizeide smarkiai tai ir nieko tokio.

    padraika

  7. 3

    nesi bloga mama.Mano manymu sioje situacijioje jis kaltas.Na,bet jis tikriausiai nenori to pripazinti,todel ir iesko kaltu..nesinervuok,.tiesiog pasikarsciavo,nurims ir vel tapsi gera mama.

    Fantazija

  8. 3

    o as vyra apkaltinciau tada,kad blogas tevas.nenusimink.

    ingrida2009

  9. 3

    Dabar jus abu apėmę emocijos.Palauk truputį kol viskas nurims,tada abu atsisede pasikalbesit ir manau viskas bus gerai.Svarbiausia nepasiduoti jus uzvaldziusiomis emocijomis...

    Nojukas

  10. 2

    nurimus emocijom,siulyciau pasikalbet su vyru.As ir pasikalbu,kas liecia vaiko auginima ir prieziura,nes jis daugiausiai namie nebuna,darbais uzsiemes.Tai pasiklabam ir paskui jokiu pykciu nebuna tuo atzvilgiu

    ruta26