Atsakymai

  1. 7

    Kai pirkau vaikui kraitelį,tai gydytoja buvo patvirtinus iš antro karto ,kad bus berniukas,o be,to vyras užtikrintai pasakė,kad tikrai matė,kad ten berniukas yra,netgi anksčiau negu gydytoja patvirtino;-))))

    debesėlis

  2. 6

    man abu kartus gerai pasakė ką turėsiu, bet rūbelių daugiausia pirkdavau kad tiktų ir mergaitei ir berniukui

    auvilė

  3. 5

    Mes nezinojom kokios lyties bus vaikelis, tai viska pirkom neutraliu spalvu, kad tiktu ir mergytei, ir berniukui:))

    raimoskyte

  4. 5

    aš nežinojau iki gimimo ką turėsiu,tad rūbelius pirkau žalios,salotinės,baltos spalvos daugiausia

    Liuka

  5. 5

    o as pirkau tokius kad tiktu tiek berniukui tiek mergytei, nes mes nenorejome zinoti kas bus :) manau, kad ir antro neklausim kas bus :)

    Ausrute

  6. 4

    man gydytoja tikrai uztikrino kad berniukas, net paciai man parode per ekrana ir nuotraukyte padare:) tai pirkau viska berniukui.

    inga3

  7. 4

    apie lyti pamirsau:)sako daktaras mano vyrui nu tetukai vyrisku organu nematau,padrei juvelyrini darba:))ir akurat gime dukryte:)

    dzionike

  8. 4

    man gydytoja gan anksti pazadejo, kad bus berniukas ir pati tai jauciau, bet drabuzelius pirkau tokius universalius, kad tiktu abiejoms lytims. Ruzavos spalvos nepirkau, nes man ji nepatinka ir per daug saldi, tai net jeigu butu gimusi mergaite, tai kazkaip ji nebutu man kasdien ruzava. O zydra, zalia, geltona tinka, manau, visiems.

    Agne

  9. 4

    bet kraitelį perku tai toki unisex'inį - maža kas :) be to daug įvaresnių spalvų yra nei vien tik rožinė ir žydra, man patinka spalvoti drabužėliai :)

    Lolita

  10. 4

    na, man dar trys mėnesiukai liko, bet kai prieš kažkiek ten laiko žiūrėjo, aš net prasižiot nespėjau, o ji jau džiaugsmingai šūkavo, kad "matau matau, vyrukas! " :) po to man labai atidžiai rodė, na....tarkim, kad supratau, kas ten ir kaip :) įtikino, kad berniukas :) sakė, kad dar niekada nebuvo apsirikusi ir garantavo 98 %. kažkaip pasitikiu....ot pokštas būtų, jei gimtų mergaičiukė :)

    Lolita