Atsakymai

  1. 4

    Iki metuku ploviau tik su vandieniu, nenaudojau jokiu chemikalu. dabar kartais plaunu kartu su indais indaploveje, bet visgi stengiuosi vaikucio indukus plauti atskirai tik po vandenuku.

    jurgitux

  2. 3

    Iki 6 mėn. kol naudojom buteliuką, tai nuo pienuko likusius likučius plaudavom su soda, o po to skalaudavom. Kelis kartus per mėn. butreliukus virindavau. Dabar, kai buteliuko nenaudojam, kitus indus yra daug lengviau išplauti ir plaunam ekoligišku plovikliu. Fairy kūdykių indeliams plauti siūlyčiau nenaudoti, nes jie yra labai stiprios koncentracijos ir reikia labai gerai išplauti ar netgi virinti. Gal geriau rinktis ne tokios stiprios koncentracijos ploviklios arba bent jau vaikui pasirinkti atskirą, ekologišką ploviklį. Atsarga gėdos nedaro:))))

    elegancija

  3. 3

    po karstu vandenuku, o pries naudojima dar virintu karstu vandenuku praskalauju

    Ausrute

  4. 2
  5. 2
  6. 2

    Chemikalų stengiuosi nenaudot,kartais perplaunu soda,o šiaip tik karštu vandeniuku...O,kai gerdavo iš buteliuko tai jį dažnai pavirindavau..

    debesėlis

  7. 2

    jokiu budu nenaudoju ploviklio,tik vanduo ir citrinos rugstis

    Sagute

  8. 2

    tik su vandeniu,be chemikalų jokių

    Liuka

  9. 2

    kol vaikiukas buvo mazas, tai jo buteliukus plaudavau su karstu vandeniu be jokiu priemoniu ir pora kartu i savaite pavirindavau, o jau nuo kokiu 6 menesiu tai plaunu kartu su kitais indais ekologisku plovikliu.

    Agne

  10. 1

    su kempinėle ir kaštu vandeniu. Jokių fairy!!!!!

    Pabuciuok