Atsakymai

  1. 4

    cia ne pokstas o ziaurus dalykas :D suo vilksuny buvom palike namuose nuosavam name yra kolidorius didelis jame stovi spynta senovine ir joje buvo kaldros pukines ir pagalves gryze radom visa kolidoriu nuklota pukais lyg sniegas o suo laimyngas guli tarp puku net nesimate nieko :DDDD tai net nebezinojom nuo ko pradet :D ai tiess dar buvo pora lovu sugrauzes D:D zodziu suo nemirtingas niokoja viska :D bet pavasaris atejo voljere apsigyveno ir baiges vargai :D

    lover19

  2. 3

    Mano ciuckis daug visko yra prikretes,bet labiausiai prisimenu tai kai buvau nescia ir uzsimaniau sumustiniu su daktariska desra,zodziu sedziu virtuvei prie stalo priesais mane ant kedes sedi mano suo as pjaunu desra jis ziuri as atpjoviau padejau ta desra ant stalo jis tik zvilkt i mane zvilkt i desra tik capt ir nera nei mano suns prie stalo nei desros:)

    Lafe

  3. 3

    mums tai buvo kad atejo mamos brolis i svecius ir sako kad nusipirko desreliu ir ja spadejo koridoriuje,o ten buvo sunys du uzdaryti. tai ateje radom kaip viena sir vieno gali valgo kitas is kito:)

    wiktoriuke

  4. 3

    didziausias pokstas buvo, kai mano katinas vaiksciodamas palange ir gaudydamas paukscius iskrito is 4 auksto :)) isejau i lauka pasiemiau ji ir parejau lyg niekur nieko :)) murklys jauciu tada net nesuprato kas ivyko :)) jei butu buve pasibaige liudniau, tai kazin ar tai butu galima pavadinti pokstu :))

    romantike

  5. 2

    drauge buvo keliom dienom atvaziavus pas mane,nakvojo...jai sunys nelabai patinka-bijo..taigi ji skyre mazai demesio..o musu sunys labai megsta demesi (jie buvo kaip musu sunus,kol dukreles neturejom:)) taigi,kol mes snekejomes,baliavojiome.. musu sunys atliko gamtos reikalus jai i lova ir zinoma uzkase su koldra,kad nesimatytu..o ji nuejus miegoti ilindo!! Keista niekada nepridaro namie..tuo metu buvo geda pries drauge..dabar smagiai pasijuokiam:)

    Fantazija

  6. 2

    pas mane yra tokia nagla kate... patys maziuke ismokinom is ranku viska esti, net traskucius, bandeles reketuoja is ranku plesia tiesiog. kazkuri vakara nusipirkau bandele su desrele, ivyniota i maiseli, pasidejau ant stalo, sakau reikia arbatos pasidaryti ir trumpam tik palikau. grizus po poros minuciu bandele radau apkandziota ir jau grazuole mano isikandus velka visa bandele i savo guoli, nors ta bandele uz ja pacia didesne :D nu ka darysi teko pavaisinti katyte :D

    arcita

  7. 2

    Ko tik mano sunekas nebuvo prikretes. Skaudziausiai suregavau, kai gryzusi po darbo pamaciau sugrauztus ka tik nusipirktus isvajotuosius aukstakulnius.
    Paskui svetaines tapetus gerokai nulupinetus radom ir pilna svetaine mazu skutuliuku.
    Dar kol mazas suo buvo labai mego laidus pagriauzti, tai po ilgesnio palikimo namie, teko visus prailgintuvus naujus pirkti, kviestis zmogu, kad sutvarkytu pergriauztus laidus, net interneto laida ir ta pragrauzes buvo...
    O dar kai gyvenom su broliu ir laikem suni tai turedavom visas knygas, batus praktiskai viska sukelti, kad nieko nebutu ant zemes, o viena grazia diena iseje i paskaitas pamirsom paslepti siuksline, tai visas jos turinys tvarkingai buvo isdeliotas ant lovu, zemes ir visur kitur kur suniui sove jo galvelen.

    Anonimas

  8. 2

    Na tai buvo labai seniai gyvenau su sese ir ji augino anglu buldoga..Tai jo didziausias pokstas buvo kada man sukandziojo knygas.o jas gi reikia i grazinti..:))Tada labai supykau ant to suns kita diena pareinu namo daiktai isvartyti geles isvartytos uzuolaidos nutemptos,na tada man buvo nejuokinga...:D Na tai skaitau suns pokstas :)))

    ikmeskute

  9. 1
  10. 1

    daug visko, nes ne viena turejom, ir dabar turim :)) viena kate megdavo darze agurkus valgyti, tai visu kaimynu agurkai budavo apkramtyti, katinas- buvo tikras tinginys ir vagis-vogdavo viska ka panesdavo, tevui karta visa sliosa desros pavoge ir bande rusy per sonini langeli islisti, bet uzstrigo-oj tevas i kaili jam tada dave, bet katinelis kad ir rekdamas desros nepaleido! dabar pas tevus namo viduj kalyte nediduke gyvena, tai ta isvis tiek islepinta, kad daro ka nori, sposu daznai visokiu prikrecia :))

    safariE