• 10ats.

    Mano maziukas per miegus daznai muistosi, verkia, kaip manote, ar jis ka sapnuoja, ar jam suskausta ka ar dar kas tai galetu buti? Nes as visada issigastu, kai jis taip pradeda daryti.

    inga3MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o kaip jis mustosi sukineja galvyte gal?

    disketa

  2. 1

    na jei pilvukas tai sugyrdyk espumisan ir stebek ar pageres,jei ne tai vadinas kazka nemalonaus sapnuoja vaikutis

    ervijota

  3. 1

    Gydytoja sake,kad daznai taip vaikai daro.

    gintarep

  4. 1

    Maniskis pastarasias kelias naktis irgi vartosi, bet neverkia. Man atrodo, kad per karsta, del to taip elgiasi. bet ir taip labai mazai teuzkloju ir aprengiu tik apatine maikute. Ka patartumet mamytes daryti tokiu atveju?

    Indruke

  5. 1

    pas mus irgi tokia problema. tai duodu arbatytes atsigert, tai apsiramina. greiciausiai kazka sapnuoja

    marinocka

  6. 1

    pas mus tas pats kad verke muistosi gal kaska susapnoja arba skauda pilvukas gali buti

    kazenka

  7. 1

    as manau, kad normalu. manoji irgi muistesi, paverkdavo, lupytes drebedavo, pegyvenau del jos... bet isaugo, isnyko, db vel prastai miega... gal cia augimo procesas, isgyventu ispudziu pergyvenimas sapne ar dar kas, juk tiek daug nauju potyriu, pojuciu, zmoniu... aisku, vieniems daugiau, kitiems maziau tu pergyvenimu sapne, bet , manau, visi maziai tai praeina

    linela

  8. 1

    Musiskis irgi kartais pasimuisto, pazirzia ir atsiseda, pasedi taip uzsimerkes, palinguoja ir vel griuna miegot. manau, kad gal sapnuoja kazka. O jeigu rimciau muistosi, tai gal tikrai jusu lialiui ka nors skauda. Gal pilvukas ar dantenos ramybes neduoda.

    Agne

  9. 1

    mes irgi turime panasia problemele...ir muistosi, ir verkia...kartais net norisi prikelti...ir as nezinau, kas tai galetu buti...

    vykute

  10. 1

    nea , visas vartosi.

    inga3