• 8ats.

    Laba diena mamytes:) Noriu paklausti kokia iki metuku turi buti vaiko temperatura?Mums uz men bus metukai.pasirode siand.mano mazyte karstoka.pamatavau temperat.37.3 ar tai turime ar ne temperat?

    mmeeddaa1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš manau, kad temperatūros Jūsų vaikas neturi.Normali vaikų kūno temperatūra svyruoja tarp 36 ir 37,5°C, priklausomai nuo paros meto. Jei temperatūra pakyla virš 38°C, tikriausiai vaikas serga. Ligos atveju vaiko temperatūra gali pašokti staiga, bet jei ji vos pakilusi, nebūtinai vaikas serga. Vaikai ir kūdikiai gali sirgti esant normaliai ar žemesnei už normalią temperatūrą, o kai kuriems ji šiek tiek pakyla, net kai jie visiškai sveiki. Taigi jei vaikas blogai atrodo, galbūt serga, nors ir nekarščiuoja. Kartais temperatūra trumpam pakyla, kai vaikas energingai žaidžia, ypač karštu oru. Jei temperatūra laikosi virš 38°C, kai vaikas pusvalandį pailsėjo, tikriausiai serga, todėl ieškokite kitų ligos požymių.

    almyte7

  2. 1
  3. 1

    Pas vaika temperatura turi buti tokia kaip ir pas suaugusi zmogu,cia jus truputi turite temperaturos,bet jos numusineti tikrai nereikia,duokite daugiau skysciu ir turetu praeiti viskas savaime.

    pavasarinuke

  4. 1
  5. 1

    mano nuomone tai normali temp. ir jokiu budu nereikia jos numust.

    Anonimas

  6. 1

    gali but,kad dygsta dantukai,jei temper.kils iki 38 ir daugiau tada tik numusinekit.

    bantukas

  7. 1

    turite,bet maza,todel numusinet nereikia.

    Jolka123

  8. 0

    siaip jau turite, bet temperatura nedidele, tik reikia stebeti mazyli , kiek laiko tokia temperatura laikysis ir kokia bendra savijauta. gali buti , kad cia ji del dantuku dygimo. jeigu tesiasi ilgiau, gali buti uzdegimo pozymis.

    ajonda