Atsakymai

  1. 4

    Mano svajonių atostogos priklauso nuo to, kokios nuotaikos apie jas svajoju :) Šiandiena rinkčiausi poilsį su šeima saugioje negyvenamoje saloje, visus patogumus ir nesibaigiančias maisto atsargas turinčiame namelyje :)

    almyte7

  2. 3

    mano svajoniu atostogos. lietuvoje, kaime kur gimiau ir augau. taip ilgiuosi tu vietoviu, bet deja nebera kur grysti..
    taip budavo smagu pavaikscioti basai zolia, laipioti y medzius, netgi ir darzo ravejimas atrodo idealus...jau beveik 5metai kai esu toli nuo savo namu..bet jei tik galeciau atostogas rinkciausi tik tai cia..

    mila1

  3. 2

    nesvarbu kur, kad ir kaime kokiam, svarbu su mylimu žmogum kartu :)

    Anonimas

  4. 2

    ramiai, bet ne namuose. grazioj tylioj aplinkoj...

    simonytee99

  5. 2

    Gal kokioj Turkijoj pasvajoju paatostogauti. Svarbu, kad butu jura ir smelis.

    Imbiere

  6. 2

    Egiptas arba Graikija, liuks apartamentai, skanus maistas, ir gerai praleisti laiką.

    iinnggaa

  7. 2

    Norėtumėm išvažiuoti ten,kur šilta ir gera:)) Niekada niekur nesam atostogavę,išskyrus Lietuvos ežerus ir upes.Man labiau patiktų kokia pažintinė kelionė,kad ir į Graikiją, Egiptą ar Australiją:))Patys turbūt niekada nesutaupysime ''geroms atostogoms'',nebent išlostumėme kokią kelionę į kokią nors šalį:))

    vitalijus

  8. 2

    mes pries 5 metus su vyru (dar vaiku nebuvo) tai is JAV majamio plaukem i bahamu salas.. patiko tuo kad buvo "tinginio" atostogos.. vanduo, saule, maistas gerimai na viskas paduota ir padeta.. o mes tik vede buvom tai mums to ir reikejo.. siandien su vaikais tikiuosi kai ugteles noreciau i kalnus kur slidinet isvykt.. Kaledom planuojam vaikus i disneilenda nuvest.. tad tokie planai nes jau esam tevai tad atostostogaus daugiau vaiku pramogos..

    vejune

  9. 2

    Pora savaiciu kanaruose, su vaiku ir vyru. Daug pramogu, skanus maistas ir pan. Mano svajone!

    kvapni_feja

  10. 2

    Mano svajoniu atostogos siuo metu yra kazkas laaabai romantisko, kitojsalyje, tik su vyru.. siuometu labai pasiilgau romantikos, kuria mes kazkada saugalejome leisti :) Tad noriu super romantiskaas atostogas kokioje nors egzotineje salyje ir kad butu papludimys, popsine vieta, bet kad butume tik mes dviese ir nieko daugiau :))

    _Lika_