• 23ats.

Atsakymai

  1. 3

    jei ka tai nera skundimas, Juk tam ir yra juostele netinkamas atsakymas. nes tikrai ne viena yra nusipezejus, neatsako i klausima, o paraso vien tam kad tik parasyti ir gauti TASKA, kaip toks atsakymas pacios dziungarijos "taip pritariu ir as" nors buvo klausimas apie tai kad anonima reiskasi ar kazkas panasaus. Tai Dziungarija cia normalus atsakymas! nereikia stebetis kodel administratoriai ispeja, kad rasytum logiskus, atsakymus ir isamius.

    Anonimas

  2. 2

    o kam to reikia,ne vaiku darzelis gi,kiekvienas turi savo nuomone ir ja gali isreiksti.

    Jolka123

  3. 2

    Ne,nu dar gražiausiai!Kaip kas išmano,taip ir atsako.Patinka ar nepatinka atsakymai,man jokio skirtumo,išskyrus tuos atvejus,kai ne taip supranta klausimą,ar tiesiog iš skubėjimo gerai neįsiskaito iki galo.Tada dar galima pateisinti tas,kurios panaikina atsakymus.Pati nesu skundikė ir kitų, tokių žmonių nemėgstu:))

    vitalijus

  4. 2

    o jei.. ir juokinga ir graudu darosi , kai suaugusios moterys tokias nesamones daro.. na matyt nera ka weikti , tai ir rasineja adminams. Man tai net y galwa neateitu apskusti, kad neissamiai y klausima atsake :D matyt kazkas turi per daug laisvo laiko.. o , kadangi as jo neturiu , tai tokios durnos mintys y galwa dar neateina (aciu dievui)

    Pingvin

  5. 2

    Jei tai laikoma skundimu tai taip . buna kad nare klausia vieno, o nusigrybauja i lankas. Neissikaicius i klausimo esme. Arba atsako TAIP, NE. arba "ne nezinau", "ne nebandziau", "neteko girdeti". tai kam tada is vis atsakinet is vis i tokius klausimus jei nezinom atsakymu?? Arba klausimu kazkada buvo apie kazkoki produkta, kokia nuomone, atsiliepimai, rekomendacijos, tai atsakymu buvo, jo naudojau. Na ir kur atsakymas i klausima apie kokybe????

    Prisipazystu kartais ir pati ne visada atsakau teisingai bet tada ir save "pasiskundziu" kad Ieva panaikintu mano atsakyma.

    Anonimas

  6. 2

    Na ti krai nesugalvociau parasyt kam nors i asmenine ,kad netinka atsakymai ar panasiai,cia raso tik tokios kur neturi kas veikti,zinoma ,kad buna smagiau jei atsakymai buna isamus,o ne kokie klaidingi ir klausimo autorius nebesupranta atsakymo,arba tos kurios atsako Taip arba Ne tik tam,kad atsakyt tai neatsakymai.

    NORFA

  7. 1

    Jei yra svari priezastis,tai taip.

    grirute

  8. 1
  9. 1

    neskundziu ir labai nemegstu skundiku

    Jorkaile

  10. 1

    Nea, neskundziu nieko. Ir tfu tfu tfu dar niekam nekritau i aki, kad izeidinetu, skustu, uzgauliotu.

    Imbiere