• 14ats.

    Tu nescia,sveikinu...

    Nuejau su draugu pas daktara pasakiau kiek jau nesergu ir t.t o jis man pasake tu nescia. Nieko manes netikrino ir panasiai pasake laukt... Ar cia taip gali buti? Ar as turiu laukti,o gal as ne nescia gal man kas kitko yra is kur jis toks isitikines??? Taigi ar man reiktu laukt ar kreiptis kur kitur? As gyvenu UK :)

    NeziniukexTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    nesistebiu tokia reakcija,ir man taip buvo

    sandi

  2. 1

    As irgi gyvenu uk.pirma karta nuejus manes taip pat ne tikrino paklause kada menesines buvo atsakiau pries 3 men.paeme 3 buteliukus kraujo dave daug reklamu,dokumentus ten visokius uzpypdziau ir viskas.po dvieju savaiciu ekoskopija pamaciau pirma karta musu leliuka.rytoj vel pas gine nezinau ar ziures ten mane,bet jau viskas aisku:))

    Dhany

  3. 1

    Tai aisku pasidaryk testa :) Nera cia ko laukti :) As kai pastojau man uzteko 1 testo ,kad isitikinciau ir pirma karta pas ginekologe buvau 4menesiu :) O matai uzteko ir testo..^^

    Laukiu12

  4. 1

    man buvo taip.velavo keles dienas menesines,pasidariau testa-teigiamas nuejau pas gp,paklause paskutiniu menesiniu pirma diena,ir paskyre susutikima su midwife,iki 12 savaiciu nieko nedare nieko netikrino,tik 12 savaite buvo pirmas skanas

    penelope

  5. 1

    Koks idomus daktaras...Tai nusipirk testa ir žinosi:)

    Nojukas

  6. 1

    manau nestumo testa darykis,kad isitikintum,jog laukiesi

    ruta26

  7. 1

    Nieks uk netikrina...12 savaiciu siuncia paziureti ekoskopu:) tagi cia reiskia,kad jei nesergi tai nescia:)

    Fantazija

  8. 1

    beje, mane NL lygiai taip pat pasveikino ir tiek, niekas nieko nematavo, nesvere ir neziurejo..tik kad as NT buvau pasidarius, tai daugmaz primete kad turejo buti 6sav, ir liepe pas akusere uzsiregistruot, o jau ten liepe ateit kai bus 8-9 sav., anksciau nepriima..

    safariE

  9. 1

    uzsienyje netikrina, jei pasakai kad veluoja mm ir pan, paprastai pasveikina su nestumu.. siaip, jau siulyciau bent NT pasidaryt, tai tada pati zinosi ar nescia ar ne, jei rodys neigiama, tada paprasyk kad daktaras apziuretu..

    safariE

  10. 1

    Taip cia jau uk,nieks taves netikrina,nebent jau yra reikalas.O pirmiausia kaip eini pas daktare turi pati pasidaryti nestuma testa pries tai:)

    Egle