• 9ats.

    kaip paguldyti ir uzmigdyti 8 men vaikuti? (aprasymas viduje)

    vaikuti migdau 10 val. laikomes visu ritualu, nusimaudome, pageriamer misinuko, prisiglaugdziu pasupuoju, paguldau i lovyte o jis stojasi ir laksto. leidziu palakstyti sakau dar nenori miego, bet jis pazaides pradeda verkti trina akis, vel paimu ant ranku pasupuoju, jau atrodo miega o paguldzius vel stojasi ir duodas po lovyte, mojuoja rankyte ir sako ate tete. ir taip vargstu jau tris vakarus po 2-3 val kol uzmigdau vaika. gal galetumet patartis ka reikia daryti tokiu atveju?

    wiktoriuke1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pas mane panasi situacija,tik mum jau 10 men..dukryte visada eidavo miegoti 10 val.dabar be 12 val niekaip neuzmigdysi,jau atrodo apsnudus..guldyti..tada reikia zaisti,sokti,lakstyti irtt..anksciau kelesi 9 val ryto..dabar keliasi 11..na zodziu viskas susijauke..bandziau ryte anksciau zadinti,kad anksciau miegoti eitu..Na,bet pazadinus pati "atlusta" taigi bandau pati taikytis prie jos rezomo:)

    Fantazija

  2. 2

    lidekaite as lauke visa da bunu iki8-9 val vakaro, tada grystam pavalgom, isimaudom , pazaidziam ir migdau. na pastebejau kad po maudyniu jis labai zvalus buna. nors pries tai atrode kad jau miegos. gal ir del to neuzmiega.bet kad jis nori miego, trina akytes zirzia. bet kai paguldau verkia, ant ranku paimu riaciasi.

    wiktoriuke

  3. 2

    Pritarsiu lydekaitei,kad vaikui iki metu tas rezimas susijaukia,maniskis ir sunkiai uzmiega,jei diena buna ilgiau ismiegojes,tai tada supuoju vos ne po pusvalandi ar ilgiau,kol pradeda snausti.

    ruta26

  4. 2

    Tokio amziaus visi vaikai taip daro,nieka tu cia nepakeisi,nes jai jau moka pats ar pati atsistoti lovytei tai tau kelsis ir gulsis simta kartu pries uz miegant.Jai neverkia guledamas lovytei leisk tegu jis stojasi vistiek uzmigs,praeis tas laiko tarpas:)

    Egle

  5. 2

    mano mergytei irgi vakar suejo astuoni menesiai, ji irgi taip daro :) atsigula apie desimta, tada pamaitinu, maitinu pati, lyg ir snaudzia, o tada po to kaip pradeda dukt :) kvailioja, duksta, kai issiduksta tada uzmiega :)

    ajonda

  6. 2

    įdomu kiek kartų per dieną vaikiukas miega ir kiek laiko? Man panašu, kad vaikas tiesiog nenori miegoti. Bandyk prieš miegą nemaudyti. Yra vaikiukų, kuriems tiesiog netinka maudymas prieš miegelį. Aš savąjį visai neseniai pradėjau prieš miegą maudyti, nes anksčiau blogai miegodavo, sunkiai užmigdavo. Taip pat bandyk į vakarą eiti pora valandų į lauką. Tada grįžtat namo, vakarienės, apsiprausiat ir lauki kada vaikas pasignalizuos, kad miegoti nori. Jei vaikas miegoti nenori, tai ir neužmigsysi. Leisk vaikui vaikščioti kad ir iki 12 nakties, bet geriau vakarop "nuvarginti" vaiką lauke, judria veikla, kad būtų daug emocijų, o prieš miegelį lai ramiai sau pažaidžia. Bet per prievartą migdyti nemigdyk :) Gal dabar kaip tik rėžimas keičiasi (būna kelis sykius iki metukų, kad pasikeičia dienos rėžimas).

    lydekaite

  7. 1

    mano sunus taip pat neuzmigdavo, begiodavo po lovyte o jei uzmigdydavau pas save lovoje ir pernesdavau ji mieganti i jo lova tuoj prabusdavo ir taip pasaka be galo. Ir vargdavau nes niekas mums negelbejo. Bet siuo metu, jam jau 11,5 men sunu pratinu uzmigti jo lovyteje. Sunu nuprausiu, isgeria pienuko ir apie 22 val paguldau i jo lova. Bunu salia i kol uzmiega, viena ranka laikau jo ranka o kita glostau galvyte. Ir kol kas po truputi pratinames kad uzmigtu vienas ir svarbiausia savo lovoje

    tete

  8. 1

    As paprasciausiai leisdavau 5 min issirekti vienai kambari kai matydavau. kad nenori uzmigti. Gal but atrodo nehumaniskai bet mum tai padejo, jokiu problemu su miegu neturime. Ta paty darau ir dienos metu kai einam pietu miego. Aisku tai ne visada reikia daryti, buna, kad pati uzmiega. Uztad pas mus namie 21 val prasideda tylos metas. Net mano 3 m sunelis be jokiu kaprizu eina tarp 21-22 val miegoti.

    ZivileN

  9. 1

    mielos mamos as su jusu nuomone nesutinku,kad reikia leist vaikui lakstyt nors iki 12val.nakties.Antra mano manymu vaikas ir taip velai eina gult,trecia vaikas yra paguldomas miegui ir jei jis keliasi vel leidziama jam lakstyt sitaip tikrai vaikas neuzmigs ir sokdins jus pagal savo dudele.Savo abu vaikus kazkur nuo 6-7men ivedziau rituala.Miegodavo apie 1-2 kartus dienoj taip po pusryciu apie 9.30val kokia val. ir po pietu 12.30 iki 15val.bet daugiau ir neleisdavau,tad vakare jau mes guledavom lovytej 19-19.30val.ir be jokiu pykciu eidavom vakaro miegeliui.O kai jau paaugom nuo metuku miegam dienoj tik viena karta ir iki dabar mum jau 20men.einam miegot 12.30-13valmiegam iki 15-15.30val.daugiau neleidziu ir vakare jau gulim 19.30val jei grazus oras bunam lauke ir truputii veliau gulames bet iki 21val visada gulesim.Neturim jokiu problemu su miegeliu,kad oziuotus ar ka nes taip vaikucius ismokinau,reikia turet vaikuciam pastovu rezima,ir nereikejo niekad mum jokiu supimu,jokiu pas mama i lova.Zinoma naktim teko daug kartu keltis,bet nuramindavau ir toliau miegodavo savo lovytese.Uztenka savaites laiko ir vaikutis pripras prie tokio rezimo kai pastoviu laiku miegutis yra,ir nebus jokiu problemu.Cia tik mano nuomone o jum sprest kaip daryt

    Anonimas