• 10ats.

    Ar yra siame forume mamu, kuriu vaikai apie 2m ir miega naktimis laaaabai prastai?

    Zinau, kad geriausias gydytojas yra laikas ir reikia islaukti...nenoriu duoti jokiu raminanciu lasu ir jokiu medikamentu, bet kartais baisu darosi ar normalu, kad sitokio amziaus vaikas miega labai prastai naktimis?? kartais net verkti norisi kai pasiklausai jog visu aplinkiniu vaikai miega kaip angeleliai, o manoji....

    Lukniukas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes jau po dveju metu pradejom kazkaip nejucia gerai miegot. Bet irgi nesulyg antruoju gimtadineiu, o tiesiog laikui begant

    Jorkaile

  2. 3

    Mum tas pats buvo, bet jau koks geras menesis kaip miegame gerai (mum 2m 4men), na atsikelia dabar apie 5 val ryto, atsigeria ir toliau miega.
    O seniau keldavosi nuo kokiu 3 val ryto...Net prisiminti nenoriu kas darydavosi...
    Tikriausiai isaugo vaikas, su laiku ir Jus manau isaugsit ;)

    Ernestina

  3. 2

    mano suneliui 1m7men laaaabai blogai miega naktimis nuo gimimo

    rasiuksas

  4. 2

    Na lukniukai mano pana su miegu problemu nera nuo pat kudikystes miega labai gerai ir labai daug:),man norisi verkti del kitko niekaip ji nedaro ant puoduko,sia problema mes turime.bet gal kaip nors:),kantrybes ir jums:)

    Egle

  5. 2

    Manajm tuoj bus 2metukai, kaip tu rasei man kartais buna iki asaru nakti, uzmiega apie 11 vakaro, iki kokiu 3 ismiega ir prasideda linksmybes, ir taip iki kokiu 6-7 ryto, paskui vel uzmiega ir iki kokiu 9 pamiega, mes isbandem 2rusiu sirupa, zvakutes, buvom pas neurapotologa ir vistiek tas pats,irgi visi guodzia, kad perlaukt reikia,tai as ir laukiu:) o siaip stengiuosi visada diena kada jis miega pamiegot kartu, nes diena labai ramiai miega apie 3 valandas.

    vaida1983

  6. 2

    Mano dukryte 3 metuku ir labai prastai miega naktimis, tai as jai melisos arbatos duodu, nes mano dukryte nervota labai yra, ir dar tie karsciai neleidzia gerai ismiegoti. Kartais norisi net verkti kai pati negaliu pamiegoti per dukryte ir dukrytes labai gaila

    xeditukasx

  7. 1

    Manajam pusantru tai naktim su miegu ir problemos,nebuvo dar tokios nakties,kad ismiegotu neprabudes

    ruta26

  8. 1

    Maniškis miegodasvo labai prastai..

    Auksare

  9. 1

    o,sunki tema! maniske negali nakti be buteliuko,geria 2 kart per nakti -pieno ir vandens.ir siaip budineja,ir negali uzmigt be butelio...o dabar dar iltiniai lenda is vis siaubiakas.

    axom

  10. 1

    manoji prastokai miega, bet buna kazkokie tarpai tai savaite miega kuo puikiausiai,kita visa nakti prasokineja,praverkia nzn konsultavausi su pediatre israse valeridikso tableciu,pagerem jokiu rezultatu, sake jei nepraeitu duos siuntima pas neurologa.

    barskute