• 25ats.

    seimos problemos:(

    si savaitgali mes su vyru esame pakvieti i vestuves bet jis atsisako eiti motyvuodamas tuo kad bus pavarges o mane isleidzia viena,man tai atrodo ziaurei nenormalu gal ka patarsyte eiti vienai ar is vis neiti nes tai mano geriausiu draugu vestuves ir lb nenoreciau ju praleisti o ir aiskintis kodel viena atejau nenoriu :( ka man daryti?

    Laura86ŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as ne viena karta esu ejusi i vestuves be savo vyro,nes jis dirbo,kodel turiu jaustis nepatogiai??esame suauge zmones,o tas as neisiu jei neisi tu tai man zaidimas kaip vaiku darzelyje:)pries 5 metus kai dar nebuvome susituoke, tik nunese kaip sakoma pareiskimus,mano tada busimassis vyras ejo i vestuves ir buvo vyriausiu pabroliu savo draugo vestuvese nes as gylkejau ligonineje ir kas cia tokio?

    Anonimas

  2. 2

    na as viena neiciau tikrai atrodo nei sis nei tas.. prikalbink vyra jis nenori, bet gyvenime yra dalyku kuriuos turim atlikt del antros puses net jeigu ir nemegstam.. tad karta kita pasiaukot gyvenime galima

    vejune

  3. 2

    pati viena be vyro tikrai neiciau, nes tuoj visi prades klausineti, o tau aiskinkis kiekvienam. Gali nueiti pasveikinti su gelem prie baznycios ir tiek, jei jau geri draugai.
    Dar bandyk vyra perkalbeti, as tai tokiu atveju sakau kad kai tu ten norejai vaziuot ar eit as tai ejau o tu dabar negali, kita karta ir as kai tau bus kur svarbu nedalyvausiu

    tete

  4. 2

    As tai eiciau ir tegu sau neina, sakyk pamatysi kaip gailesies, kai kos pabrolis pakabins o tu cia ilsekis vienas namuose.Aisku pajuokavau,nesmagu vienai eit kai salia turi vyra,bet bandyk su juo pasikalbet atvirai ir viska issakyk ka glvoji,o jai nesijausi nejaukiai eik viena ir neprivalai niekam aiskintis.o jau jai paklaus tai ir pasakyk ,kad jis ilsisi ,o tu nusprendei prasiblaskyti viena sekmes rasti kompromisa ir geriausia sprendima:)

    daival

  5. 2

    vyrai kaip maži vaikai...papirkinėk, mėgink ką nors jam patinkančio pažadėti, ir aišku po visko, nepamiršk pažadų, atsilygink :) kitą kartą bus lengviau susišnekėt :)

    Anonimas

  6. 2

    as pati tai tikrai eisiu nes jau ir suknele nusipirkau ir basutes speceliai tai sventei,nes man cia kaime ju tikrai neprireiks :(

    Laura86

  7. 1

    jei mano geru draugu vestuves butu,as eiciau.O jei kas paklaustu kur vyras,sakyciau,paklauskit jo

    sandi

  8. 1

    visada viena eidavau, man dar geriau, o jei vestuvėse bus artimų žmonių, tai tikrai nebus liūdna, galėsi laisviau pabendrauti su visais ir nereiks sedėti apsikabinus vyrą ir šokti tik su juo(nes yra kurie net šokti su kitais neleidžia). Eik viena drąsiai ir nesuk galvos.

    vinipukas

  9. 1

    Jei vyras neina,as viena eiciau.jei toks pavarges tegul sedi namuose.o tu jei suknele turi ,dovana ,eik ir linksminkis.

    aurikuka

  10. 1

    eiciau viena..tikrai nepraleisciau geriausiu draugu vestuviu vien del to ,kad vyras turi didelius ozius ir nenori eit...lai ir neina lai sedi namie ir nobuodziauja o tu bek pasilinksmint

    Rima1