• 9ats.

    Man siandien terminas ir nieko nevyksta, jauciuos pavargus, pykina, toks jausmas lyg pilva pucia, spazmai, jokiu paruosiamuju sariemiu nejauciu, kamscio nepastebejau, bet treciadieni buvom pas midwife ir galvyte jau isiremus i dubeni, jis jau pasiruoses, kaip manot, kada atkeliaus? veluos? Kaip jautetes pacios pries gymdyma?

    DeePasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na as pries gimdyma ryte buvau gimdymo namuose apziurai,po tos apziuros dar turejom reikalu tai visa diena tasiausi po miesta,vakare grizus namo kai dariau vakarene maude pilvo apacia ir ta pati vakara isvaziavau gimdyt,bet seip jokiu tokiu kitokiu pozymiu nejauciau,pagimdziau maziuka laiku kaip ir buvo nustatyta. Palauk dar iki vakaro dar daug gali pasikeisti.

    Lafe

  2. 3

    Suprantu Dee tavo nerima,tikrai ne visos pagimdo termino data,gali ir anksciau ir veliau tai normalu.As tai pries galo nestumo bijodavau tai greiciau nenoredavau pradet gimdyt nakti,man atrodo taip ramu,ir visas personalas uzsimiegojes,cia mano mintys budavo,ir vaikelis manes isklause:) gime 8 val.ryte,as kazkokia nuojauta is vakaro turejau,kad ant rytojaus turiu pagimdyt,nuojauta pasitvirtino.O tu tikrai atsipalaiduok ir nurimk,ateis tavo dziaugsmelis,paprasciausiai jam geriau pas tave,:)

    NORFA

  3. 3

    Shenon-tikrai labai tikiuosi,kad nedaug liko,tie 9 menesiai laukimo buvo tokie ilgi,ir va siandien data ir nieko,nusivylus siek tiek esu,labai noriu apkabint kuo greiciau mazaji angeliuka,gimdymo is vis nebijau,kaip degu noru,dekui uz palaikyma

    Dee

  4. 2

    visu pirma, kad suejo terminas nereiskia, kad butent ta diena turi pagimdyti. visu antra - paruosiamuju saremiu gali ir nebuti, kamstis irgi ne visoms iseina (man taip pat nei vieno nei kito nebuvo), tad pagal tai nieko nereikia spresti. jei vaikutis jau isistates vadinasi jau yra pakeliui pas tave, tik nusiramink, atsipalaiduok ir ramiai, be stresu lauk savo leliuko. jis pats pasirenka laika kada jam geriausia islisti ;)
    as pries gimdyma jauciausi labai gerai, nebuvo jokiu itartinu signalu ar nemaloniu pojuciu. tik kai jau pradejau nevalingai sysioti i kelnes (vandenys pradejo laseti) pradejau itarti, kad jau arteja pasimatymas su mazyliu :)

    romantike

  5. 2

    Kaip minėjau forume nesijaudink be reikalo.Ir pas mane tokia pati situacija ,tik terminas buvo vakar.O kas gali tiksliai pasakyt data,juk paklaida visada įmanoma.Nusiramink viskam savas laikas.Jei vaikiukas taip nori reiškia jam pas mama,geriau ir jis dar tik ruošiasi.Pas mane jau trečias gimdymas.Ir nei su viena nebuvo jokių kamščių(arba aš jų nepastebėjau),vandenys irgi nenubėgo kol ligoninėje neprakirpo.Jeigu vaikas juda,reiškia viskas gerai.Lengvo ,greito ir neskausmingo tu gimdymo.Sėkmės.

    irma1

  6. 2

    Marinaaa-man siandien nuo pat ryto galva skauda,mieguista,pavargus,pykina,kazkokie pilvo spazmai,lelius gana ramus,niekad neturejau to vadinamo "kamscio" isskyros tos pacios splavos,jokio kraujo,toks jausmas lyg niekad jis nepasirodys :(

    Dee

  7. 2

    Man pries gymdyma ziauriai galva skaudejo...o siaip nakti atsikeliau "pasiusioti",tai pamaciau,kad kraujuoju,tada vazevome i gimdykla. O siaip kazko naujo nejauciau.

    marinaaa

  8. 2

    Oj as dar savo patirtimi pasidalinti negaliu, viskas tik pries akis. Bet, manau, kad jau visai nebeilgai liko laukti :) Linkiu kuo lengvesnio gimdymo ir daug daug dziaugsmingu emociju isvydus savo angeleli :)

    shenon

  9. 1

    Jei jau pilvą pučia, tai laukti ilgai nereiks.

    marcipana