• 7ats.

    Ar man psichologinis nestumas?

    Viskas rodo kad nesilaukiu ir pozymiu nera tik vat pilvas labai keistas kietas skausmingas ir tai manes neramina todel vis galvojiu kad laukiuosi nors ir nt neigiami... Net nebezinau ka ir galvoti nes turejau pries gera men nesaugiu lytiniu santykiu tai ir abejojiu todel,nors ir buvo mmm bet tamsesnes ir negausesnes.

    GintareVMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kiek paskaiciau Tavo ankstesnius klausimus tai manau tau tikrai psichologinis nestumas. Na bet jai tau vistiek neramu siulyciau nueiti pas gine ji tave apziures dar karteli ir pasakys Tau . Dar gali kraujo arba slapimo tyrimus pasidaryti .

    Justeee

  2. 2

    Nu jei buvai pas gyd, menesines buvo, tai ko dar parinies? Tau dabar nerviskai viskas. Visi negerumai vien deln nervu ne kitaip.

    Anonimas

  3. 2

    Na tai geriausia apsilankyti pas daktarę.Tada nereiktų nervintis ir galvoti.Nes kol neapsilankysi tol ir galvosi,kad laukiesi...Sekmės.

    Nojukas

  4. 1

    Kai labai kazko nori, tai ir visus pozymius pradedi jaust..

    Auksare

  5. 1

    apsilankyk pas gydytoja,pasidaryk kraujo tyrima ir bus aisku,kuo ilgiau stresuosi,tuo ilgiau nepasirodys menstruacijos,jei is tikro nesilauki

    ruta26

  6. 1

    nueik dar syki pas daktare, jei taip neramu..jei sisyk patvirtins kad nieko nera, vadinas nieko nera..kuo maziau stresuosi, tuo greiciau mm atsiras..mm nebuvimas tai dar nereiskia nestumo, tam gali buti milijonai kitu priezasciu, o tiksliai pasakys tik gydytoja po apziuros..

    safariE

  7. 0

    Buvau pas gin kai po akto buvo praeje 2sav ir jis nieko blogo nepastebejo

    GintareV