Atsakymai

  1. 2

    Gali,pagal gydytoją pas kurią lankiausi,pagal mėnesines jau turėjau kokias dvi savaites būti pagimdžiusi.O pagal pirmą echo ir kitą gydytoją terminas šiandien.Be to kai gydytojas sakė:"jei tėvai nežino kada pagamino,daktarai pasakyti kada gimdyti negali:-)))))"

    aidaS

  2. 2

    pradejau jaust nuo 18 sav.pirmas eho pirvalomas 18-20 savaites

    ruta26

  3. 1

    Taip, jeigu mmm buvo nereguliarios

    Jorkaile

  4. 1

    Gydytojas gali pasakyti apytikslią datą. Juk apvaisinimo procesas trunka ne vieną valandą ir ne iš karto po lytinio akto. Tai vyksta kelių parų bėgyje. O jeigu moteris nežino kurį kartą galėjo pastoti, tuomet tenka remtis mėnesinėmis ir vaisingomis dienomis. Bet mėnesinės kai kurioms būna nereguliarios, vaisingos dienos taip pat ne visoms vienodai, dar reikia nepamiršti, kad moteris gali apstoti prieš mėnesines ir kelis mėnesius sirgti jomis nors ir nėščia... echoskopo tyrimas yra vienas tiksliausių apie 20 nėštumo savaitę, paskui paklaida vis didėja. Taip pat jei leliukas gimsta anksčiau ar vėliau, tai nereiškia, kad daktaras nustatė blogą termino laiką.

    lydekaite

  5. 1

    manau tikrai gali.taip kaip ir svori netikslu daznai nustato..

    saulyte6

  6. 1

    as manau, kad be abejo gali. Juk visko buna.

    ErikaP

  7. 1

    gali,mano terminas gimdyt rugpjucio 1 d,o pagal gidytoja man tik 36 sav :)

    Jolka123

  8. 1

    Taip gali. Gal nereguliarios menesines, neaiski pastojimo data, o jei echo dare, ir tie aparatai (daktarai, juos ivertindami) klysta.

    reda83

  9. 1

    aisku, kad ali suklysti

    raima

  10. 1

    as jauciau jau 4men vaikelio judesiukus,,

    Anonimas