• 23ats.

    krikstynu dovaneles sveciams, PADEKIT :)

    ka dovanojot atminimui sveciams jusu vaikiuko kryktynu proga? as galvoju visiems po nuotrauka padovanot, tik nesugalvoju ka ant ju grazaus uzrasyt, pasidalinkit mamos idejomis :)

    princesiukeKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    http://viskaskrikstynoms.lt/


    Paziurek cia gal rasi kokia ideja:)

    Justeee

  2. 2

    mes sveciams kaip atminima krikstynu proga dareme magnetukus su sunaus atvaizdu ir uzraseme data

    ginnta

  3. 2

    Mano drauge kaip krikstijo savo leliu tai sveciam visiem padovanojo po saldaini su leliuko atvaizdu ant popieriaus :) manau ir visai nieko juk nepridovanosi ten belekiek.

    Justeee

  4. 2

    o jei seneliams tai as siulau issiuvinetus ranksluoscius.lb puiki dovana. Jei esi FB ,ten paieskoj ivesk "siuvinejimas masina" ,pamatusi kokie super darbai.pati jau du kartus ten uzsisakinejau

    bantukas

  5. 2

    beja,prisiminiau vienos pazystamos krikstynas,tai jinai is popieriaus islankste kiekvienam po zydra dezute grazia,idejo kiekvienam i lekste,ir ant dezutes buvo parasyti vardai,taip dezutes atstojo vardines korteles,o dezutes turinys buvo saldainiai ( vaikiska,simboliska) ,saldainiai buvo su spec. popieriukais,ant ju pavaizduotas krikstijamas berniukas,vardas,pavarde,laikas kada krikstijo,tai man si mintis priimtiniausia :) bet kadangi mes sus sese smulkintis nenorejom,neturejom nei laiko nei noro tam,tad tokiu dalyku ir nedarem visai.

    pinakolada

  6. 2

    Na kiek buvau krikštynose jokių dovanų niekas nedovanoja svečiams.Mano nuomone to nereikia.

    aidaS

  7. 1

    Zinok dar netieko buti tokiose krikstynuose kad sveciams dovanas dovanotu.

    Lafe

  8. 1

    iskepkite po didesni ir mazesni sausaini angeliuka, papuoskite ji glazura, idekite pora saldainuku , kurie butu ivynioti i grazu popieriuka...viska ivyniokite i permatoma ''celofanini'' popieriu ir perriskite graziai kaspineliu...manau ir simboliska ir nebrangu, o daug kazko ir nereikia juk...

    Lukniukas

  9. 1

    manau visai nereikia jokiu dovanu sveciam juk cia vaikelio svente o ne sveciu

    zaikiuks

  10. 1

    labai grazus tie ranksluosciai :) darom tik kuklias krikstynas tai ir galvojam tik apie nuotraukytes :) nes cia gaunasi pas mus trigubas balius, todel ir taip daug islaidu :)

    princesiuke