• 25ats.

    Ar prieš užduodant klausimą naudojate paieškos sistemą? Kaip vertinate ją?

    Būtų gerai, kad mamytės nepatingėtų paieškos sistemoje įvesti kuo daugiau žodžių, kad būtų galima seniai užduotą klausimą "iškelti" į pirmus psl. Taip mažiau kartosis klausimai ir bus daugiau atsakymų į seniai užduotus, bet vis dar aktualius klausimus.

    elegancijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    bent jau as norejau uzduot klausima apie deklaracijas.. ivedziau i paieska "deklar" ir radau atsakymu.. bet va atsimenu kad kaskada buvo daug pasisakymu apie soliariumus, bet ivedus i paieska ir "soliariumai" ir dar kitaip atsakymu nerandama..

    kristale

  2. 5

    o vat as kaip tik vedu sol ir nieko nemeta tik vienos bmv klausima, as susidomejau todel kad jai 3 minusiukus uzdejo ir sako pasieskok paieskoj nu galvoju pabandysiu ir as, bet va nieko neradau...

    kristale

  3. 5

    tai taip as ta ir noriu pasakyt kad kartais ta paieska nepravercia..

    kristale

  4. 5

    Prieš užduodama klausimą taip pat pasinaudoju paieška,nes nesinori kartotis,o be to pasikartojantis klausimas gali nesulaukti atsako,nes ne vienam nepatinka atsakinėti į tuos pačius klausimus...Tai,kaip sakė Elegancija,mums pačioms būtų žymiai geriau,kad būtų tik vienas toks klausimas,bet pilnai išnagrinėtas,išanalizuotas....

    debesėlis

  5. 4

    nelabai ir naudoju paieska,kelis kartus bandziau,nieko neranda,o ir klausimus kokius tik sugalvoju kita diena kas nors juos uzduoda,toks jausmas kad mano mintis,kazkas skaito,tai saunu:)))))o paieskai tikrai reikia tobuleti

    staponkute

  6. 4

    Kristale, pvz., pabandžiau įvesti "sol" ir tikrai davė ko gero visus klausimus apie soliariumus. Man tai paieška atrodo nelabai tobula, nes labai jau minimaliai raidžių reikia įvesti, o kartais, beveik visą žodį tenka suvesti, kad rastum norimą atsakymą.

    elegancija

  7. 4

    Pagalvojau, gal tikrai ne kiekvienas naujai prisijunges zino apie ta paieska. Galetu gal tada pries registruojantis i mamanija kokia trumpa instrukcija buti. Zinoma, turbut irgi ne visi perskaitys, bet vis tiek, manau, butu naudinga :)

    Ausra

  8. 4

    Visiskai pritariu! Butina pasinaudoti paieska, kad klausimai nesikartotu, taip turesime visus atsakymus vienoje vietoje, nereiks be reikalo gaisti laiko skaitant tuos pacius klausimus ir atsakymus. O pati visada naudojuosi paieska!

    Ausra

  9. 4

    Va paskutinis klausimas buvo apie maitinimo kėdutes, tai pagal paiešką "mait", išmetė kitus klausimus, o įvedus "ked" gavau nemažai atsakymų, susijusių su kėdutėmis. Aišku, būna tik po vieną kitą atsakymą į klausimą, bet gal "iškėlę" tą patį klausimą pakartotinai, sulauksim daugiau pasisakančių:) Taip bus mums pačioms naudingiau turėti daug atsakymų vienoje vietoje. Pagelbėkim pačios sau:)

    elegancija

  10. 4

    Uzduodama pirmus klausimus,dar ne labai sitoj visoj sistemoj gaudziaus,tai nepasinaudojau ir uzdaviau jau buvusius klausimus.Bet dabar as profe ir butinai pasinaudoju:)) Geras dalykas:)

    rimrem