• 9ats.

Atsakymai

  1. 3

    tai va, as skambinausiu i sodra kelis kartus, taciau atsakymai skirtingi :), bet daugiau atsakymu buvo kad nemokes, tai pasake pasalpu skyrius kaune. Jei nestumas pries bankrota (patvirtinantis dokumentas) tai pasalpa butu mokama. Bet dar reiks galutinai issiaiskint:).
    Aciu uz pasisakymus

    Anonimas

  2. 2

    Manau,kad turėtum gauti,juk tu nebuvai į darbą grįžusi?Jei ne,tai manau,kad tai neturėtų įtakoti bankrutavimas,bet ką čia gali žinoti...Tikrai pamėgink paskambinti į Sodrą ir paklausinėk,kai sužinosi parašyk ir mums;-)

    debesėlis

  3. 1

    gausi nes tau stazas tai ejo situos metus

    ervijota

  4. 1

    pasiskambink į Sodrą tel. 870070080, tikrai sužinosi.

    Julanta

  5. 1

    visa beda, kad as pastojau ne pries bankrota o po bankroto, tai itariu nieko negausiu

    Anonimas

  6. 1

    Tau skaiciuosis pajamos kurias dabar gavai visus metus.Imones bankrutavimas nieko tau neduoda.Pasiskambink i sodra tau viska paaiskins tiksliau :)

    sarbal

  7. 0

    viskas baigesi tuo, kad i sodra reike pristatyti gyd pazyma, kad buvau pastojus iki atleidimo o ne iki bankroto paskelbimo.....
    Tai va, jei esi pastojus iki atleidimo ( kad ir savaites laiko nestumas) tai tau pasiseke :) - ismokas gausi.

    Anonimas

  8. 0

    Labai idomu kaip pavyko ispresti sia situacija? Esu tokioje pacioje situacijoje(VP atostogose, 2 vaikelis pokeliui), kuomet Sodra kelis kartus sake, kad gausiu ismoka, nepriklausomai nuo imones bankroto. Siandien pasiskambinau informacija buvo visai kitokia. Noriu eiti pas teisininka ir viska issiaskinti. Gal gali pasidalinti, kaip viskas baigesi?
    Buciau dekinga!

    Anonimas

  9. 0

    manau, kad tau nereikėtų apsiriboti sodros darbuotojų atsakymais. ne viena kart esu su jaisi susidurus, iš šių kartų keliskart atsakymai buvo pateikti, visiškai neatitinkantys realybės. manau, kad tau reikėtų kreiptis į gerą teisininką. mano manymu, tu turėtum gauti išmokas, juk tu buvai dekretiniuose tuo metu, kai bankrutavo tavo įmonė, t. y. tu iki šiol jau "uždirbai" dekretines

    karolis