• 29ats.

    maniau, kad pagimdzius nebus taip sunku, kad pabus kiti ar tevas su kudikiu, bet, deja, klydau. Niekas nenori pabut, jei buna tai staigoms viska turiu pasidaryti ir grizti. Ar jums taip buvo?

    ar jums nebuvo taip kaip man, as kazkaip maniau, kad pagimdzius nebus taip sunku su vaikeliu, kad galesiu eit, kur nors, kad pabus kiti ar tevas, bet, deja, klydau. Niekas nenori pabut, jei buna tai staigoms viska turiu pasidaryti ir grizti.

    AnonimasPogimdyvinė depresijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na as gyvenu su mama ir su vyru, sunui 3men ,tai kai yra skubus reikalas su mama palieku max valandai ne ilgiau nes maitinu savo pienu vaikui bet kada manes gali reiketi, o ir isejus pro duris jau norisi grizt atgal negaliu be jo :) buna kad ir pazizia ir neramus, bet kai pavalges ir atsiruges priglunda prie krutines nera nieko maloniau, pamirsti jo neramuma ir sirdy dar didesne meile dega , norisi maigyt, minkit, buciuoti, apkabint stipriai stipriai :)

    CARIBIO

  2. 4

    na manyčiau įdomus požiūris... tik nesupykit... keturi mėn po gimdymo - ir tikrai neturiu noro kam nors patikėti vaikelį... aišku, kažkiek padeda vyras ir dukra, bet tikrai nėra noro eiti kažkur be jos... kodėl kažkas turėtų norėti būti su mano vaikeliu???? juk jis mano, vyro... tėvai mielu noru pasiliktų ją, bet aš net nenoriu kažkam ją užkrauti... gal kad antras vaikas, žinojau ko tikėtis, bet ir pirmąją nepalikinėjau visiems paeliui... kai esi viena - tai viena, o kai jau turi šeimą, vaikų tai ir eini visur su jais...toks mano požiūris

    Ineta_

  3. 2

    as zinojau kad visada busiu su maziuku pati,mano tevai dar dirba,su uosve nebendraujame,vyras irgi daug dirbo tuo metu.bet man taip patiko pirmi metai,visur ejau su maziuku ir niekur nenorejau jo palikti:) tas noras iseiti kazkur vienai pas drauge,pasisopinti atsirado kai maziui jau buvo virs 2 metuku,kai ir tetis be problemu pasilieka,ir darzelis siek tiek suteike man progu pabuti paciai su savim:)

    sandritute

  4. 2

    Buvo... bet is tikro del to ir esi mama

    Auksare

  5. 2

    wilta toke moteru mamu dale kai pagimdziau ir as taip galvojau bet pripratau jau prie to :)

    lover19

  6. 2

    Na, mano suneliui dabar 9men, bet man net nekilo noras ji kam nors kada nors palikt. Visur einu su juo kartu. Palikau sunu viena karta vyrui, kai reikejo pas ginekologe nueit, o siaip mes visur kartu. Beto be yro ir palikt net nera kam, nes gyvenam toli nuo tevu.

    Kikymara

  7. 2

    As ir taip pat maniau,bet zatsitiko butent,kaip jus parasete :(

    marinaaa

  8. 2

    as tai puikiai zinojau,nes mano sese neseniai buvo pasigimdzius,tai puikiai maciau jos galimybes atsiradus vaikui,man kaip tik atvirksciai,isivaizdavau baisiau,bet su vaiku pabuna ir vyras,ir jo tevai,tad kai yra reikalas galiu kur noriu islekt,aisku,tokio dalyko kaip bereikalingo pasivaiksciojimo po prekybcentrius nebera,laisvalaikiu dalintis turiu su dukryte :) bet manau viskas normalu,vaikas paaugs atsiras laisvesnio laiko.

    pinakolada

  9. 1

    man taip pat buvo zinok labai sunku gyvenu uk o ten tik vyro mama yra tai nelabai giminiu yra tai tenka taip pat greit nulrkt sutvarkyt reikalus ir gryst nelabai nori ilgai ziureti 2-3 val o vyro irgi sunku priprasyti mano mazoji tik 3 menesiuku tai nenori ziureti nes jam sunku kai ji verkt pradeda neturi zodziu vyrai kantrybes o man tai labai sunku nera kada kartais nei valgyt pasidaryt jau kritau i depresija tai reiks daktaru vaistu prasyt nes bus blogai :( bet tikiuos kaip nors istversiu :(laikykis ir tu zinau kad labai sunku :(

    silvija258

  10. 1

    kai laukiausi tvirtai zinojau,kad nebus niekam kas pades..nes gyvename uzseni..neturime tokios galimybes kaip palikti pas mociutes..o daugiau niekuo taip nepasitikiu,kad palikciau savo dukrele..net geriausia drauge nepalikciau..palieku tik vyrui ir tai neilgam,kai turiu rimtu reikalu..is vyro per nelyg dideles pagalbos taip pat nesusilaukiu..na jis dirba be iseiginiu..grizta velokai..taigi as turiu rupintis musu aukseliu..

    Fantazija