• 8ats.

    Gal auginate toki vaika, kurio su niekuo negalite pailikti, nes vos tik paliekate jis pradeda verkti, kad jusu nera salia?

    Pasidalinkit, kaip sita problema sprendziate...

    ErikaPVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    negaliu niekur nė su kuo (net su tėčiu) palikti dukrytės nuo 4 mėn. amžiaus. Jau tokio amžiaus suprato, kad buvo palikta su močiute ir tik pas brolį ant rankų nusiramindavo. Dabar jau 3 m., bet problemų vis tiek yra, nors atrodo su viskuo susitariame, bet kai reikia palikti, tenka bėgti paslapčia.

    elegancija

  2. 1

    na mano dukryte rami,dar maza:)bet va sesers mergyte siaubas jai bus 4metukai.Vos tik mama jos iseina i lauka ji zviegia,klykia,krenta ant grindu,save zaloja.Mama jos net negali islipt is lovos(miega taip pat kartu)net i wc nueit negali,uztenka sesei persiverst ant kito sono,jau jos mergaite prabunda ir verkia.Baisu...Niekur jos nepaleidzia,dabar buna su mociute,bet ta pati situacija su mociute irgi niekur is akiu nepaleidzia...

    Rakolina

  3. 1

    Taip mano sunelis toks niekam negaliu palikti net ir teveliui pamato kad as jau rengiuos tai nuo manes niekur neatsitraukia tai as jam uzleidziu jo megstama dainele demesiui atitraukti ir iseinu, nes kai nemato ne taip verkia. Tikiuos isauks is to.

    Egle01

  4. 1

    na man atrodo mano dukryte nelabai su kuo pasiliktu..taigi ir nepalieku jos niekam..tik vyrui:)

    Fantazija

  5. 1

    Mano sunus toks yra. Galiu palikti su savo mama, bet tik trumpam laikui, nes iskart pradeda neramus darytis, isterikuoti. O kai gristu tai visi verkimai kaip ranka nusiima. Aisku dar savo teti pripazysta, bet kaip pastebejau, su manimi su sunus geriausiai jauciasi, geriausiai miega ir pan. Visgi mama yra mama:)

    kvapni_feja

  6. 1

    Tai pradzioj buvo taip, bet tas verksmas praeina penkios minutės ir viskas gerai. O jei ilgai išeininėjate, tai ir susigraudina

    Dziungarija

  7. 1

    mano mergaite pries pora menesiu tokia buvo, kaip ir maniau isaugama, dabar galiu palikti, bet buna vis dar reikia sleptis iseinant, nes jei mato kad iseinu, tai is karto is paskos ir y asaras.

    Lulu

  8. 1

    su mazais leliukais taip nebuna, nes jie dar nelabai supranta, svarbiausia svarus, `pavalge ir pamiegoje. 0 kai ateina laikas 7-9 men ir lelis pradeda suprasti kas yra mama ir nenori jos paleisti.

    wiktoriuke