• 11ats.

    Patarkite kaip dar galima isnaikinti tarakonus

    Pries kelis metus atsikrauste kaimynai ir tikriausiai atsiveze visokio gerio- skruzdeliu ir tarakonu. Lyg tol nieko tokio nebuvo. Skruzdeles seip taip isnaikinome o su tarakonais nekas. Isbandem purskalus, kreida bet ju ne kiek nesumazejo

    ginntaNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Mums kreida labai padėjo.Tiksliau spec.pieštukas,panašus į kreidą.Superinis pagalbininkas tiek tarakonams,tiek skruzdėms naikinti:))Esam bandę ir purškalus,bet jie tik tam kartui padėdavo.Dar vienas dalykas,niekur nepalikti maisto,net trupinius stengtis iš po spintelių ar dar iš kur nors,panaikinti.Jei neras maisto,jie negyvens tuose namuose.Ateis žvalgai patikrinti ir neradę maisto išeis.Ir vis su tuo spec. pieštuku aplink stalo kojas,kėdes,plintusus,visur kur jie vaikšto,apibraižykit.Tikrai turėtų suveikti,kantrybės:))

    vitalijus

  2. 1

    pas mane tokia pati situacija,is kaimynu ateina o jie ju visai nenaikina...

    rasiuksas

  3. 1

    nieks nepades jei kaimynai tarakonu tures.Is asmenines patirties sakau.Reikia visiems naikint kaimynams ir jums kartu

    sandi

  4. 1

    siulau geriau naikint tokius kaimynus - tarakonai patys iseis :))

    o jei rimtai, apie tuos nuodus svirkste girdejau, kad geri, tik kiek zinau jais "neoficialiai" prekiauja, jie lyg rusiski, tai reik turguj ieskot kaip rase "nesvarbu".

    Anonimas

  5. 1

    pas mus buvo panasi situacija,isbandem viska,nuo kreidu iki nameliu,bet niekas nepadejo.jau buvom vilti prarade ir radom turguj svirksta.jis kainuoja apie 12lt,su juo paimi istepi visas vietas,kur tarakonai laikosi ,visus kampus,ir stai jau kazkur 3metai,kai nei vieno tarakono.o buvo tikrai daug

    nesvarbu

  6. 1

    na is savo patirties zinau, greiciau pats isvaziuosi net atsikratysiu tu tarakonu :)

    Katia

  7. 1

    mes barako laikais darydavom, toky misisni, soda sumaisydavom su kiausinio tryniu, ir sudedavome kampuose ar spintelese. Naudojom tiap pat visokias kreidas, tai apmazeje buvo, tai nezinom ar nuo to misinio ar nuo kreideliu. Reikia visame name pradet naikinti, kad ir kaimynai imtusi iniciatyvos, nes antraip bus tik laikinas efektas.

    Lulu

  8. 0

    Mums panasiai yra buve, ememes kapitalinio tvarkymo, uzkamsinejom atrodo visus imanomus plysius, chemijos parduotuveje nusipirkom, vargom vargom ir taip ir neisnaikinom. Teko kviestis profesionalus ir viska sutvarke, gailiuosi, kad pati bandziau, tik nervus susigadinau. Jei domina, tai galiu parekomenduoti tos imones paslaugas: https://sterilus.lt/paslaugos/tarakonu-naikinimas/. Rasi pas juos puslapyje kontaktus, tai gali susisiekt ir pasikonsultuot :)

    editapetke

  9. 0

    pas mus buvo atsirade, kai kaimynai daresi remontus, pirkau toki svirksta su tepalu, jis zmogui be kvapis, bet tarakoniukams labai efektyvus :) pirkau privacioje parduotuveje, kur prekaujama rusiska kosmetika ir buitine chemija, dar girdejau, kad tokiu svirkstu yra Kalvariju turguje.

    Lokagi

  10. 0

    Turguose is rusijos yra atvezti tokie "svirkstai",kainuoja apie 15 lt.super,kaip padeda.

    marinaaa