• 11ats.

    kaip miega,miegodavo jusu leliukai?

    manoji dar nesivarto normalei,bet ji kai miega bando verstis ant sono ir visa issirietusi miega,uzpakalis lieka tiesei o nugara ir galva isriesta i sona,nebus kazin poto kas blogai su nugaryte ar kaklu kad ji taip issiriece?

    gabytuxVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Lulu, mano vaikis taip pat miega :). Arba skersai, isilgai, ant ciuzinio sudurimo, atrodo specialiai miega, kad tik butu nepatogiau :D.
    Gabytux, mano irgi issiriesdavo bile kaip, gal cia normalu? bet mano nemiegodamas, o siaip, gal mokindavosi verstis, tyrinedavo ka sugeba?

    reda83

  2. 2

    kaip paguldydavau taip ir miegodavo, na budavo kad ant sono apverciu, tai ziurek ir vel ant nugarytes. o dabar miega tai ka zinau, atsiklaupia ir galva padeda ant pagalves, taip labiau kaip ir ant pilvo bet sikna iskelusi, ir taip jau kokie 3 men. (mums dabar 1.5 metu), niekaip negaliu atpratinti, matyt taip patogiausia.

    Lulu

  3. 1

    Kartais gerai, kartais keliasi daznai

    Jorkaile

  4. 1

    paguldau ant sono tai po kiek laiko pradeda galva sukineti ,td ant kito verciu vel miega ,o paskuj kau nebejuntu tai jis kaip pavarksta ant sono miegoti apsivercia ant nugaros ir isskiecia rankytes ,cia apie nakties miega as

    jasulaitiene

  5. 1

    miega mazoji kaip jai patogiau,ant sono,nugaros,kartais vos ne klupedama kojos po pilvu

    sandi

  6. 1

    maniskiai 7men ir 1sav, pradzioj iki 6en miegodavo ramiai ant nugaros ir nakti gal karta atsikeldavo pavagyt, nuo 6 men kazkur pradejo vartytis ant sonu, dabar miega ant kurio pati pasisuka sono issiriecia, i sujungimus tarp ciuziniu gula, o nakti kelias daznokai kas 2 val valgyt MP.

    rasarockina

  7. 1

    miega ant nugarytes, kartais ant sono apsivercia ir uzpakaliuka isriecia

    Adri

  8. 1

    Na mes paguldome ant šono,paskui atsigula kai jai patogiau,pusiau ant nugaros(nes šone padedam ką nors kad neapsiverstų),galva ant šono ir miega sau rami rankas atmetus į šonus:-)))

    aidaS

  9. 1

    pradzioj keldavosi kas dvi h poto buvom ieja i toki ritma kad ismiegodavo visa nakti nesikeles , dabar jau pora dienu kazkaip nemiega keliasi kas valanda kas dvi valgyt ...

    lover19

  10. 0

    buna kaipkada..buna labai neramiai o buna visa nakti miega ir leiszia mum pamiegot

    Anonimas