• 20ats.

    Kuo užsiimate būdamos neščios?

    kokia veikla uzsiimate? gyvenate ramiai, skaitote knygas, vartotes lovoje ar tvarkotes kambarius, kiek daug kruvio sau leidziate patirti tvarkydamos namus, darydamos valgyti ir t.t? as gyvenu itin aktyviai kazkaip sedet nesinori net, tai grindis plaunu tai langus nusivalgyt sugalvoju.. :D man 28 savaites:)

    garbanele1990NamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    kazkaip nera ka veikti, bet sugalvojau skaityt literatura apie nestuma. dazniau valgi gaminu, einu pasivaikscioti :))

    IlonaP

  3. 2

    Kaip laukiaus,tai buwau aktivi:)nuolat kazka veikdavau,namus tvarkydavau,valgyt gamindavau,i miesta vaziuodavau,su draugem susitikdavau:)Lankiau mokslus;)Nuolat noredavau kazkur dalyvautlabiausiai megdavau zaist bilijarda;)Nemoku tiesiog ir db nusedet ramiai,ar tiesiog eit pagulet,atrodo pilnna darbu,o tuo labiau kaip guwenam nuosavam name;)yra veiklos;) o diena pries gimdyma kroviau malkas i eilutes:D ziauriai norejosi dirbti,gal taip truputi isprovokavau ankstesni gimdyma;)

    Rakolina

  4. 2

    is pradziu labai aktyviai judejau, daug tvarkiausi su mokslais, laksciau i paskaita, dirbau ir kazkaip nepavargdavau bet paskutiniu metu pasisaugau ( laukiuosi 24sav.), esu labiau linkusi isnaudoti laisvas dienas ziurint filmus, skaitant knygas apie naujagymiu prieziura, reikalingu daiktu leliukui paieskai taip pat be abejo miegui :)

    arcita

  5. 1
  6. 1

    isejus i dekreta dazniau pradejau lankytis paskaitose, nusidirbau namuose visus sunkesnius darbus kad i pabaiga galeciau daugiau pailseti.

    ginnta

  7. 1

    dirbau iki 8.5men tai po darbo dazniausiai tik pagulet noredavau

    sandi

  8. 1

    dirbau fizinini darba iki 7men,tada namie sedejau, tvarkiausi ir zvejot su vyru vaziavau tikrai labai aktyvi buvau, dabar laukiames antro lialiaus tai irgi aktyvi nes ner kitos iseities reik dukra augint ir namus spet apziuret,valgyt pagamint

    Kalnietiene

  9. 1

    viska dariau,ka ir ne nescia,tik plius daug miegodavau

    ruta26

  10. 1

    As kai jau buvo pilvukas tvarkiau kambarius,vyriau pietus,ejau pasivaikscioti:)

    Lafe