Atsakymai

  1. 3

    Rizikuojat, kad vaikui gali dar labiau pakenkti. Geriau jau į bažnyčią veskitės.

    marcipana

  2. 2

    Sprendziant is situacijos aprasymo, nesuprantu kokios prielaidos kad vaikas nuziuretas.

    Yuki

  3. 2

    Mane net purto, kai zmones kalba apie raganas, burejas...vaje, kaip galima tokiom nesamonem tiketi? :/

    shenon

  4. 2

    oj gal apseikit be raganu jis dar mazas nereikia to...yra visokiu prietaru arbatu tokiem nuziurejimams geriau jais bandykit:)

    Anonimas

  5. 2

    O iš ko sprendžiat,kad vaikas nužiūrėtas.Gal problema visai kitur.Aš aplamai raganom netikiu,man tai vaikystės pasakas primena.Manau ,kad ieškot problemos ,ten kur jos nėra.

    irma1

  6. 2

    Aš patarčiau pas raganas neiti, jos išsiurbia energiją ir pažeidžia karmą, o tokiam mažam vaikui tikrai nepatarčiau. Yra kitų būdų apsisaugoti nuo nužiūrėjimo: įsegti grafkę į rūbelį, raudoną juostelę užrišti, išvirkščią rūbą apvilkti, po vizito iš svečių nuplauti vaikui veiduką ir rankytes iki alkūnių ir nušluostyti savo išvirkščiu rūbu ir kt. apsisaugojimai.

    iinnggaa

  7. 2

    neikit su vaiku pas jokia ragana tiesiog kai grisit namo paimkit i kaire ranka druskos apneskit aplink vaiko veideli tik pries laikrodzio rodykle ir meskit uz saves per kairi peti. Mums tai padeda.

    Lafe

  8. 1

    as neiciau pas jokia ragana, o nuvesciau vaikuti pas kuniga ir lai kunigas ji ir namus pasventina.sis dalykas tikrai nepakenktu, o kiek padetu, tai kiekvienam individualu, nes tai priklauso nuo isitikinimu

    juratele

  9. 1

    aciu VISOMS mamytems.:) kam tai pasakos manau dar gyvenime mazai patyrusios, manau dar su nepaaiskinamais dalykais,nutikimais susidursit. o ju aplinkui daug nutinka. o kitoms dekoju tikrai pabandysiu burtus:) o jei toks drasus pastovei visas savo nuomone isreiskiancias mamas pulti ANONIME ko slapstaisi kad toks drasuolis.

    dovile40

  10. 1

    Musu promociute su isvirkscia padelka nuvalydavo vaiko veideli, jei nepatikdavo, kokios moteriskaites zvilgsnis, ar, jei vaikas pradedavo verkti,po kokio zmogaus pasnekinimo. Viena karta parduotuvej, stovint eilej, cigone, taip ziurejo i mano dukryte, o ji i ja, abi viena kitai tiesiai i akis... pirma karta pasidare tikrai nejauku, iki siol ta zvilgsni prisimenu. Toks jausmas, kad ta cigonaite daugiau nieko aplink nemato tik mano vaika :( Tai tik isejus is parduotuves, musu senuciuke uz sijono ir kad ims valyti mazutei veideli :)))

    almyte7