Atsakymai

  1. 2

    Maniškė pirmiau vaikščiot išmoko,paskui tik ropot.Turi vis laikas nuo laiko dėti į vaikštynę,apsipras,išdrasės ir varys kaip šumacheris su vaikštyne:))Nepajusi,kaip ir vaikščiot pradės:))

    vitalijus

  2. 2

    Normalu, jei dar berniukas, tai tikrai

    Auksare

  3. 2

    kad neropoja, tai cia ne problema. kiti tik vaikscioti pradeje ismoksta ir ropoti. o jei vaikstyneje nevaiksto, tai gal vaikui ji nepatinka. as saviski nuo 8,5men bandziau deti i vaikstyne, bet ji jo nesudomino, nenorejo buti, tai ir nebedejau. jam zymiai smagiau buvo paciam eiti isikibus i baldus, tai 10.5men pats jau vaiksciojo. o vaikstyne tik atitolina savarankiska vaiksciojima. geriau pamankstinkit vaika, pasportuokit, pavesk uz rankyciu, pridek zaisliuku, kad butu stimulas del ko stoveti, siekti ju einant ir pan., tai vaikui gal taip labiau patiks... tik nenuvargink jo ir nepersistenk, gali ji tik paskatinti, bet neversti, nes kiekvienam ateina savas laikas.

    romantike

  4. 2

    o ar sedi? Maniske ropot pradejo tik 10menesyj,galvojau kad neropos,ir galvojau kad vaiksciot labai velai prades,bet...ka sau manote,vos ismokusi ropot 11men jau vaiksciojo.Iki 10men buvo labai tingi.Beja mums specialistai kurie priziuri vaiko raida pasake kad kudikis 10men betkokiais budais turi is vieno kambario atsidurt kitame. Tai manau tavo kudikiui dar laiko yra,kartais atrodo kad sustojo augt,nieko nauj neismoksta ir per keleta dienu tik sast ir nustebina savo naujais igudziais:) o jei jau neramu,gali pasakyt gyditojai,jinai ivertinus vaiko bukle gali paskirt raumenukus stiprinancius masaziukus. Sekmes :)

    pinakolada

  5. 1

    kiekvienas vaikas individualus. i vaiksyne savosios nedejau,ji ropojimo etapa isvis praleido,nuo 9men tik vaiksciojo prilaikoma uz ranku,bet ne daug.ner ko noret is tu vaiku.viskam savas laikas

    bantukas

  6. 1

    ne visi vaikai ropojo,drauges visiskai neropojo uz tat vaiksciot 10 men pradejo,o maniskis sunelis vaiksciot tik dabar pradejo 1,3 men,tai labai skirtingai visiems.

    ingrida2009

  7. 1

    dazniau leiskit ant kilimo pasizaist,kokia naujove parodykit is toli.Maniskis tai atropojo is kito kambario galo,kai sustaciau piramide is kaladeliu

    ruta26

  8. 1

    o ar pats atsistoja isikibes lovyteje? na visi vaikai skirtingi. mano vaikstyneje ir nevaiksto o pradejo eiti davus dvi rankas, o dabar 9.5 men jau viena ranka drasiai vaiksto.

    wiktoriuke

  9. 1

    na kad su vaikstyne nenori vaikstineti tai nezinau net ar gerai,suprantu jei neropoja nebando vaikscioti bet vaikstyneja turetu moketi pastoveti ar pavaikscioti

    gintarevilte

  10. 1

    Maniskiui 11men jau,bet dar nevaiksto,paeina kelis zingsnelius vienas ir staigiai sedasi.Nepergyvenu del to,nes kiekvienas vaikas yra kitoks,ateis laikas ir vaikscios.Pati esu pries vaikstynes,dukra be jos uzaugo,ir sunu be jos auginu.Budamas vaikas vaikstyneje,praktiskai tinginiauja,nes jam nereikia savarankiskai nulaikyti lygsvaros ir pan.Patarciau kuo maziau joje laikyti vaika,tada prades pats kazka meginti daryti,isikibdamas i baldus ar pan :)

    kukuska