Atsakymai

  1. 4

    Sunkiau buvo kol pripratom prie savo naujų pareigų, kol viskas susidėliojo į savo vietas ir ta sumaištis baigėsi. Tapome daug artimesni partneriai, dažniau išgirstu MYLIU. Anksčiau irgi buvo geri, tačiau dabar ypatingai tai jaučiasi :)

    lydekaite

  2. 2

    zinoma kad pasikeite, nes mano demesys dabar atitenka ne tik vyrui o ir sunui. Vyrai labai sunkiai prie to pripranta

    ginnta

  3. 2

    pasikeite i gera puse,aisku nebuna namu be dumu,bet geri dalykai ilgiau islieka atminty,o blogi-greiciau pasimirsta

    ruta26

  4. 2

    Kai tik gime,tai neturejom laiko vienas kitam,gyvenimas sukosi tik apie musu kudikeli,o va dabar kai vaikuciui 7 men.tai leidziam kartais pasidziaugti sau vienas kitu.

    marinaaa

  5. 2

    aisku kad pasikeitre,kol vaiku nebuvo tai viska darem kartu apskritai nesiskirdavom o ir demesys buvo beprotiskas. Na o kaip gimsta vaikuciai tai vyrai islieka toki kaip ir buve o mes moterys jau rupinames daugiau vaikuciu,mano asmeniskai vyrui tai buvo labai sunku,nes as jy buvau gerokai palepinus o kaip atsirado vaikai tai to liko nedaug.Bet patys santykiai nieko jie nepasikeite,nesipykstam,abu augimam vaikus.

    oksaniukas19

  6. 1

    pradzia buvo sunki,pykomes del tokiu dalyku,kad ne taip vaika paeme,kad ne taip pagulde ir pan.bet cia pirmas savaites,kol apsipratom.Ir maziau demesio skyriau vyrui,o visa demesi tik dukrytei.Bet dabar jau isivaziavom ,zinoma nera taip kaip anksciau visas demesys vienas kitam,dabar musu laikas tik tada kaip miega mazoji,t.y.kaip jau einam i lova,per vakariene,kartais po dienos darbu abu bunam isseke ir atrodo norim tik miego:) bet dabar tapome dar stipresni ir neiskyriami:)

    Rakolina

  7. 1
  8. 1

    tik i gera pasikeite,daugiau demesio ir pagalbos sulaukiu

    sandi

  9. 1

    Taip, pasikeite. Is pradziu labai i gera, kartasi net pati stebedavaus jo elgesiu nes nesitikejau kad bus toks rupestingas ir atidus.
    Taciau pastaruoju metu matau ,kad vyras ima atsipusti ir vis daugiau rupesciu krent aant mano peciu...

    ievindra

  10. 1

    Istikruju labai pasikeite, niekada negalvojau kad taip bus, bet gimus vaikuciui visas mano demesys ir meile buvo skirtas tik mazyliui, vyra galima sakyt visai pamirsau tik po kurio laiko supratau, kad elgiuosi neteisingai... dabar bandau taisyti tas klaideles...

    ronia