• 11ats.

    Ar gali placentine pirmaeiga salygoti pilvo skausmus?

    Esu 7 menesį nėščia. Turiu placentinę pirmaeigą ir ji labai žemai. Bet nežinau, ar ji gali įtakoti pilvo skausmus. Man prasidėjo labai dideli skausmai. Visas pilvas skauda, ne tai kad viena ar kita šoną, bet visas pilvas. Skausmas panasus kai duria šoną, bet mano atveju duria visą pilvo ertmę. Iš skausmo negaliu net vaikščioti kaip iki šiol, einu vėžlio greičiu dėdama koją prie kojos. Eičiau pas ginekologę, bet ji atostogauja, ir grįš tik po 2-jų savaičių. Jau 2 dienas gyvenu skausme. Buvo porai valandų šiandien aprimę, kai suvalgiau jogurtą. Vėliau vėl prasidėjo tas pats. Gal kam buvo panašūs skausmai? Ačiū atsakiusioms

    LiepsaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    man yra pirmeige placenta tai taip skauda pastoviai jauciu spaudima klubuose su dirzu lengviau. Man jau 27sav ir kai juda atrodo iskris,bet mergyt tau tikrai negerai kazkas vaziuok pas daktaru,gal nestumas ne gimdoj!nes toks skausmas nenormalus! Sekmes

    Indraja

  3. 1

    kad nebūtų priešlaikinis, patarčiau pasirodyti pas ginekologus ir kuo daugiau gulėti...Placentine pirmaeiga ir aš su dveim vaikučiais turėjau, bet nieko panašaus neštumo metu nebūvo, tad geriau pasitikrinti reikėtų.

    Pearl

  4. 1

    man su trecia dukra buvo pirmeiga placenta tai daktere norejo( kai ilipau i sesta menesi nestumo )uzdaryt i ligonine nes kai uzgimsta placenta kudikelis lieka gimdoje nuogas ir dyyyydziule rizika mamai nukraujuoti tai ji mane prigrase mat gerai jauciausi tai neguliau jei tik nors lasiukas kraujo pasirodys ar ims skaudeti visu greiciu i ligonine niekur kitur . bet viskas gerai kai pajutau truputeli skausmus vaziavau i ligonine ir dare cezari :) viskas gerai. o tu nejuokauki leki ziurekis saves leliuko sveikatele. DIDZIULES SEKMES JUMS

    dovile40

  5. 1

    geriau net negalvok ir kad ir greitaja kvieskis kad nuveztu i ligonine - jau geriau be reikalo nuvaziuoti ir "patrukdyti" gydytojus, nei veliau gailetis, kad nenuvaziavai..

    Anonimas

  6. 1

    tikrai nelauk,jei tokie skausmai,pritariu ir visoms,nejuokauk,ir vaziuok i priemima,bet bent apziurejus specialistams busi ramesne.arba ryt eik pas kita daktare i poliklinika,bet tik nelauk dvieju savaiciu kol grys tavo daktare.nes paskiau neduok D.kas rimta.sekmes.

    masiniuke

  7. 1

    sutinku su visomis.kuo greiciau vaziuok i priimaji.juk nenori,kad poto del uzdelsto laukimo dar blogiau ar kas rimciau butu.man kai tik suskausdavo,jei pajauciu kad tai ne taip kas iskart skambinu GN ir ji pasako ka daryt arba pasiulo atvaziuot.apziuri ir pasako jei kas.nedelsk ir nerizikuok.jei ne del saves, tai del leliuko kuri nesioji po sirdim.

    mylime

  8. 1

    nestumo metu zaisti ir laukti su sveikata negalima!reik kreiptis i medikus,jie apziures reiks paguldys tolesniam stebejimui bet bus bent aisku kas.As kaip pati nuo 12savaites turejau malonuma gulet kas men.ligonineje,patariu nerizikuot.Nes zinau ta "malonuma"skausmu iki negalejimo...kreipkis i medikus ir kuo skubiau!:)nezinai kas,nerizikuok juk ne del saves vien,bet del ir vaikelio.Juk nesinoretu kad kazkas butu negero.

    Rakolina

  9. 1

    As ir taip sakau vaziuok greiciau i ligonine, juk vis tiek kita ginekologe priims, manau tokie skausmai tikrai nera normalu... O kudikio judesius jauti?

    ronia

  10. 1

    na su tokiais skausmais važiuočiau į priėmimą - kad kas blogo nenutiktų... tegul patikrins ir tada rami galėsi būti sau... bet taip tai nebūčiau namie, tikrinčiausi... o kad tavo gyd atostogauja, tai ryt gali juk paskitą nueiti, nėščia su skausmais - privalo priimti... bet aš tai ir šiandien iki priėmimo nuvažiuočiau - tegul echo padarys, apžiūrės... maža ką...

    Ineta_