• 15ats.

    del ko gali but tai kad kiekviena vakara labai panasiu laiku vaikas pradea nezmoniskai verkt o nuraminti neina niekaip beveik kokes 5min...? (4men)

    ir taip kiekviena vakar apie 7-8 h....nesuprantu del ko ce taip gali buti...

    indrayaGarsai ir žodžiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tikriausiai,kad pilva skaudena

    ruta26

  2. 2

    pilvo diegliukai kankina maziuka

    Anonimas

  3. 2

    Kartais vaikučiams reikia išlieti neigiamas emocijas susikaupusias per dieną. Suaugusieji visa tai gali suvaldyti arba išsilieti žodžiais, tyliai paverkdami, keikdamiesi, plaunant indus ar galų gale daužant kepsnius "plaktuku", vaikutis visa tai gali padaryti tik verkimu. Jei tikrai ne pilvukas, ne dantukai ar kitos problemos su sveikatėlė tai manau tik dėl kažkokių didesnių mažesnių įspūdžių. Maniškis taip pat vakarop paverkdavo tokiu laiku kelias minutes, užmigdavo ne iš karto. Viskas pasibaigė kai ėmė laisvai vartytis, šliaužioti. Tada vaikučiui atsiranda nauji potyriai, bando susikoncentruoti ties mokymusi, tobulėjimu, siekiamais tikslais, žaislais. Ima tyrinėti aplinką ne tik žvilgsniu, bet ir rankytėmis šliauždamas link tikslo. Galbūt bandykite dienos intensyvumą perkelti į rytą, o po pietų bandykite laiką praleisti kiek ramiau, su kuo mažiau žmonių, pažįstamoje aplinkoje.. Mano sūnui tikrai padėdavo, vakarais būdavo ramesnis, o naktimis geriau miegodavo.

    lydekaite

  4. 2

    maniskiui irgi panasiai, vakarais tampa irzlus, bet manau del to kad nori miegelio, nes dienomis visiskai nebemiega, mums trys menesiai, as tiesiog pasupu ant ranku, pamaitinu ir uzmiega:)

    xinesax

  5. 2

    jei verkia tikraj jam kazka skauda siaip gal neverktu,ir dar ilgaj vistiek 5 min

    jasulaitiene

  6. 2
  7. 2

    na kai pas mane,buvo daktare aplankyti i namus..sake,kad buna vaikai vakarais verkia..sake kuriomis valandomis bet jau pamirsau:) priezastys sake nera aiskios..svarbu tik,kad vaikas butu pavalges,pakeistas pampersas irtt..o tas verksmas normalu..na nebent jam pilvuka skauda?

    Fantazija

  8. 2

    kiekviena vakara tuo paciu metu dazniausiai buna pilvuko diegliai. ar kai vaikelis verkia raudonuoja?raitosi? riecia kojytes?

    romantike

  9. 1

    tikriausiai bus pilvo diegliukai,ir nieks nepades,ateislaikas ir praeis savaime

    Kalnietiene

  10. 1

    Gal pilvuko diegliai kankina jusu vaikeli?

    marinaaa