• 10ats.

    Šiandien skambino oriflame konsultantė, rytoj atvažiuos su visu katalogu, dar paprašė turėt savo tapatybės kortelės kopiją. Dabar nesuprantu kam jai mano tapatybės kortelės kopija? Ar verta ją duoti? (Aišku rytoj pasiklausinėsiu, tačiau dabar toks klausimas iškilo).

    saidileKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai kaip net nezinai del ko susitinki. jai nori daryt sutarti tai aisku reikia tos kopijos

    IlonaP

  2. 1

    atsargiai, nes dar priregistruos

    Jorkaile

  3. 1

    turbut nori,kad ir tu platintum kosmetika

    ruta26

  4. 1

    Ji turbut itraukt i savo versla tave nori :) Kazkaip abejoju, kad butu reikalingi tavo duomenys vien tam, kad tik kataloga pavartyti ir preke kokia uzsisakyti.

    Imbiere

  5. 1

    na as buvau avon konsultante.neilgaj bet teko ragaut to verslo :DD bet man nereikejo jokiu paso kopiju.ji tik irase mano asmens koda,paso numeri ir viskas:) bet oriflam'e gal kiek kitaip..

    mylime

  6. 1

    ir as manau kad jumis ji nores ytraukti y visa ta reikala,ir ji save apsidrauude jeigu matys kad eina jus palenkti y savo puse jus uzregistruos konsultante but ar kazkas tokio,na bet jei jus to norit tai nieko tokio manau.

    gintarevilte

  7. 1
  8. 1

    na jei nori tapti platintoja tai sudarys kontrakta ir reikalinga tapatybes kopija reikalinga..jei tik kazka nori uzsisakyti tikrai nereikia rodyti jokiu tapatybes dokumentu..kazkada paauglysteje pati bandziau platinti avon..tik nelabai isejo:)

    Fantazija

  9. 1

    aha ir man toks klausimas kilo kaip ir pinakoladai.jei tik perki kazka,tada tikrai tavo duomenu nereik,o jei zadi platinti,na juk kaip ir isidarbini,tai jau reikalingas asmens dokumentas

    sandritute

  10. 1

    tu nori tapt oriflame platintoja ar tiesiogine vartotoja? jei taip tai yra sudaroma sutartis,kurioje suraso tavo duomenis.

    pinakolada