Atsakymai

  1. 6

    Kol buvo žiema, tai ir mažutė buvo maža, dar nesuprasdavo, kad jai kažkas trukdo. Šiaip nemėgėja buvo rengtis. O namie praktiškai visada buvom be kepurytės, išskyrus po maudynių kokiai valandai. Tai ir galvojau, kad atėjus vasarai turėsiu problemų. Tačiau mažoji iš pradžių tik uždedu kepurytę, nespėju užrišti, jau nuima. Todėl dėdavau paskutinę, užkalbindavau ir pamiršdavo. Dabar kartais lauke sugalvoja nusiimti, bet ko gero tikrai buvo šilta ir ji nusprendė nusiimti skarytę:) Mums didesnė problema su batukais:) Dažniau jie trukdo, netgi lauke:)

    elegancija

  2. 5

    iki dabar jokiu problemu nebuvo( 1.2men), bet dabar jau kartais padaro savo ir nusiima!!::))).bet vel uzdedam ir jaudaugiau nelenda.o kad pyktu, ar verktu niekad nebuvo.pyksta tik kai reik kazka per galvyte aprengti, truputi, panurzga ir nurimsta.:)

    ievutek

  3. 5

    Na kol buvo naujagyme :) tai nepyko ir nesipriesino, na nuo kokiu 5 menesiu pradejo raivytis ir pykti kai dedavau kepure, o nuo 6.5 menesiu tai plesia nuo galvos visas kepures ir skareles :)

    Erika

  4. 5

    iki penkto mėnesio būdavo košmaras uždėti mažei kepurytę...Labai verkdavo , plėšdavo nuo galvytės. O dabar net dėmesio nekreipia kai dedu kepurytę (jai jau aštuoni mėn) :)

    editukas

  5. 4

    mums 5 men, bet kepuryte mes dedames paskutinei eilej nes asaru pakalnes buna ;)

    kristale

  6. 4

    is pradziu nebudavo didelis dziaugsmas kepuryte,o dabar jau bando pati uzsimauti,tik va beda ji pyksta,jei paciai nesiseka taisiklingai apsimauti,o jei as uzmaunu reiskia eisim i lauka,tai vaikui didziausia laime:)))

    staponkute

  7. 4

    Ojoi koki pora menesiu po maudyniu buvo didziausia problema aprengti, o jau kepuryte tai isterijos, dabar kazkaip jau biskiuka paprasciau, bet buna kad papyksta...kaip toliau bus nezinau :)

    sarbal

  8. 4

    ziema nepykdavo o dabar jau darosi idomu ja nusiimti,bet vis dar pavyksta draugiskai susitarti :)))

    Rita

  9. 4

    mano mazyliui rengtis paltinka, jis visai nepyksta

    mysteryy

  10. 4

    oi kaIP MES PYKSTAMĖS.......labai nepatinka mano vaikinui

    Liuka