• 7ats.

    Mielos mamytes, prasome nevartoti savokos prie klausimo "placiau viduje", ir aiskiai formuluoti pagrindini klausima.

    Prasome nevartoti savokos prie klausimo "placiau viduje", nes pagal mamanijos taisykles ir taip aisku, kad klausimas turi detalizacija, t.y. platesni aprasyma viduje.

    Taip pat aiskiai formuluokite pagrindini klausima, kad atsispindetu klausimo esme, jo neatsdarius. Uzduodamos klausima naudokite reiksminugus zodzius, kad kita mama, naudodamasi paieska, galetu rasti klausima, dominancia tema. Klausimai "padekite" ir "kas tai?" ir kiti panasus vieno zodzio klausimai yra visikai neaiskus, neatitinka taisykliu ir nera surandami per paieska.
    Aciu is anksto!
    Grazios dienos,
    Admin. Ieva

    AdminIevaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    butu idealu jei si zinute visada butu virsuje ir nesislinktu,kad matytu tos kuriu klausimai pastoviai blokuojami del neteisingo suformulavimo,ir paskui pykciai buna:) nes taisykliu kazkodel ne visos nori laikytis..

    sandritute

  2. 2

    Čia daugiau aktualu naujoms narėms,nes senos narės kaip ir žino taisykles:)Laikas nuo laiko vis turite priminti taisykles,nes akivaizdu,kad jos pasimiršta:)

    vitalijus

  3. 1
  4. 1

    Tik galetumet padaryti,kad admin zinutes visada butu pirmam lape,kad naujai prisijunges narys,nedarytu klaidu

    ruta26

  5. 1

    Aš visiškai sutinku su šiuo įspėjimu:)

    iinnggaa

  6. 1

    PAGALIAU! pritariu, kad si zinute nenusiplautu kaksur, kad visada butu matoma, nes tuoj ji nuslinks i gala ir vel bus klausimai, kas tai? ar taip buvo? placiau viduje ir t.t :)

    kristale

  7. 1

    Pritariu,tikiuosi visos ja perskaitys ir paskui neburbuliuos kai klausimas bus netinkamai suformuluotas,kodel uzblokuotas.

    Jolka123