• 16ats.

Atsakymai

  1. 5

    O sakyk kaip reikalai tau su viduriais?
    jei jie pakieteje, ir tu tustindamasi labai stenedama stumi, gali but paejusi - pasislinkusi iseinamoji zarna, kitaip sakant hemarojaus pozymiai.
    Gali but, dar ir tai, kad besitustinant iplyso iseinamoji anga ir uzsitrauke sasiukas.
    Gali buti isanges dermatitas.
    Jei neini pas daktarus , pabandyk pati ivertinti situacija su veidrodeliu. Tik reik gerai apsvieciamos vietos ir pritupus paziurek kas ten tau darosi, koks vaizdelis. Kokio pobudzio tas guziukas. Nes tikrai galima vardinti aibe priezasciu, spelioti ir t.t... bet galutinis verdiktas turetu buti pas medikus.
    Ir nera cia ko gedintis klausti tokiu dalyku, nes manau tustinimas ir kiti galai yra kasdienybe kaip ir valgymas, miegojimas. beje nebijok kreiptis pas medikus ;)

    Anonimas

  2. 1

    jis neisaugo,o islindo,tai yra hemorojus,jei viduriai uzketieje arba linke uzkieteti,reiketu kreiptis i chirurga,kuris apziuretu,aisku procedura nemaloni,bet reikia

    ruta26

  3. 1

    Taip gal ir del gimdymo,o jei dar viduriukai uzkieteje ir i wc eiti tikra kancia,tada gal hemarojus,reiktu nueiti pas hiruraga,apziuretu ir israsytu vaistuku.

    pavasarinuke

  4. 1

    esu girdejus kad moteris per nestuma atsiranda hemarojus ir po gimdimo gali taip nutikti,

    viktorijaz

  5. 1

    Gal tau hemorojus.

    Lafe

  6. 1

    gal hemerojaus mazgelis islindo.daznai po gimdymo islenda

    Anonimas

  7. 1

    Jei tas guziukas skausmingas, ar deginantis, tai greičiausiai bus hemorojus, dažnas "svečias" po gimdymo. Pasitepk spec. tepaliuku, turėtų praeiti, arba kreipkis į šeimos gydytoją.

    iinnggaa

  8. 1
  9. 1

    na man ir panasiai po gimdymo buvo, tai ir gefa buvo kam ir pasakyti, bet skaiciau internete , kad pasitaiko moterims po gimdymo tokie dalykai, jei viduriukai uzkieteja, reikia juos pralaisvint, man rekomendavo klizmute, o paskui savaites ar pusantros begyje viskas susitvarke.

    Lulu

  10. 1

    Pritariu,panašu į hemorojų.Bet gali ir kažkas kitas būti.Jei tuštinantis kraujuoji ir nedings ilgai,būtinai kreipkis į gydytojus,nes jei spėjimas tikras,nereikia laukti kad įsisenėtų.

    aidaS