Atsakymai

  1. 8

    Radau internete labai daug gerų idėjų,nukopijuosiu ir ištraukas įdėsiu čia;-)
    ''O mes gavom pinigu medi, zodziu jaunikio draugai sugalvojo kazka originaliau, kad ne vokelyje pateiktu pinigus, taigi jie paeme saka, ja apipurske įvairioms spalvom ir priklijavo daug centu ir suriso i tokius Bumbuliukus po 100 lt ir prikabino prie medžio, taigi vadinos jis pinigu medis atrodė super liuks priedo dar padovanojo puzzle su musu abiejų nuotrauka, traktuodami ta taip, kad jei susipyksim tai nereiks plesyt o išardykit, o paskui susitaikymui sudekit:) Grazu irgi....

    ''Kažkada mes dovanojom draugams aukdo puoda: nupirkom gražu molini puoda ir issikeitem banke 100lt po 2cnt ir padovanojom pilna puoda pinigu. Na manau vis originaliau nei vokelyje pinigai

    Atitempė dėžę bananų, o ant bananų laiškas - laiškas atseit nuo mano vyro buvusios meilės iš Zimbabvės, labai gražus su jumoru, tipo pamiršai, nebemyli, o taip gražiai gyvenom, o dabar augink pats ką pridirbai. Ir ištraukia iš po bananų negriuką plasmasinį, aplink kurio liemenį, kaip palmių lapai buvo šimtinės surištos. Buvo labai faina. O tada dar reikėjo patikrint ar sugebėsim jį augint, liepė man pervystyt, o vyras mano atseit tu sėdėk aš pats ir pats viską labai profesionaliai padarė. Visi buvo apakę, kad jis taip entuziastingai pats lelių vystė

    Principas toks - pirmos kupiūros nelankstom, o visų kitų užlenkiami skaičiai, kad liktų tik nulis ar nuliai. Paskui jos dedamos viena greta kitos ir taip hgalima padaryti pagal poreikius tūkstančiais, milijonais ir pan. Pvz. sudėjus 6kupiūras po 20 gaunasi 2000 000. Tada juos galima įrėminti paprastai ar kaip nors originaliau.

    as dariau taip: pinigus pasmulkinau po 10 litu. pirma dešimti dėjau normaliai. antro banknoto užlenkiau vienetuka, kad liktu tik nulis matyti. ir taip visu likusiu. sudėjau viena ant kito vis paslinkdama viršutinius desinen, kad vienetas matytus tik pirmo banknoto, o visu kitu - tik nuliai matytus. taip susidarė vaizdas toj eilutėj, kur skaičiai, kad uzrasyta skaičiais milijonas. na, tam prireike tik 60lt, todėl visus kitus dejom apacioj, uz to milijono. visa milijona idejom i nuotraukos remeli, ir uzrasem - "pirma milijona dovanojame, o visus kitus linkime užsidirbti patiems!" įpakavau ta rėmeli i permatoma celofana, i kuri dovanas pakuoja, apklijavau raudonom mazom sirdelem, atrodė ispudingai. tikrai is tu skaičiuku gavosi 1000000 nežinau, ar sugebėjau normaliai paaiškint jaunieji ir visi kiti buvo tikrai nustebinti ''

    debesėlis

  2. 4

    Vyro 30- mecio proga jo draugai padovanojo jam labai originalu nuotrauku albuma, o namie kai sugalvojom deti i albuma nuotraukas tai radom ten daug pinigu, buvo kupiuros po 10-20 litu ir net eurais ir i kiekviena puslapi vietoj nuotrauku buvo ideti pinigai, buvom maloniai nustebinti :)

    Pritariu Ausrai, kad dovanojant reikia rasti buda parodyti, kad ten yra pinigai

    mamyčiukas

  3. 4

    Kažkurią dieną Akropolyje, galvosūkių ir žaidimų parduotuvėje mačiau labai įdomų daiktą - paprastą mėdinę dėžutę stačiakampio formos. Bet tai galvosūkis. Reikia suprasti, kaip ją atidaryti. Aš 15 min. galv1 sukau ir negalėjau išsiaiškinti. Atrodė elementari, bet taip ir nesupratau, ką reikia paspausti ar pasukti, kad ji atsidarytų:) Tai į tokią, sakė pardavėjas, galima pinigus, bilietus į kelionę ar pasveikinimą įdėti. Tai bus atrakcija ne tik gauti, bet ir išsikrapštyti dovaną iį dėžutės. Kaina gal 20 Lt buvo, bet tiksliai nebepamenu:)

    Rasele

  4. 2

    mes tai ydejom tarp geliu puokstes o per gimtadienius y saldainiu deze ydedam

    ielvai

  5. 2

    Mačiau iš 'pinigų' padarytus medalius (ordinus). Labai gražiai ir idomiai atrodė, o dar sugalvojus paaiškinimą to dovanojimo tai visai šauniai išeina.

    O buvo padaryta taip:
    Paimti metaliniai pinigai ir pragręžtos mažos skylutės, kad būtų galima perverti siūlą (nežinau ar paskui tokius priima bankas, bet jau nedidelė pinigų suma susidaro), o popieriniai pinigai sulankstomi kaip medalio medžiaginė juostelė (galima pagal kokį nors pavyzdį panašiai sulankstyti). Ir visa tai sujungiama - metalinis pinigas+popierinis, gaunasi kaip medalis. Jie prisegami prie pagalvėlės (galima apvilkti pvz., raudonu šilkiniu užvalkalu). O iš kokių nominalų, ir kokią sumą taip sulankstyti, jau galima pačiam nuspręsti.

    elegancija

  6. 2

    stambia suma (kuria zadat dovanoti) iskeiskite po du litus ir supakuokite juos i degtuku dezutes o tada jas sudekite i koki krepseli ar kaip kitaip pateikite bus smagu kai reiks isvinioti kiekviena dezute.

    Ermita

  7. 2

    mes buvome vestuvese pirsliais, tai jauniesiems dovanojome pin, juos iskeiteme i monetas ir sudejome i tokia senoviska skrynia, ir dovanojome kaip aukso puoda, o mums vestuvems buvo padovanoje: pinigus iskeite monetomis ir sudejo juos aisku (nuplautus) i kolba su skystu medumi, kad kopinedami medu rastume pinigus, nez man tai faina:))

    mysteryy

  8. 2

    Mes per savo vestuves nuo vienų draugų gavome 100lt po 1 metalinį litą gražioje dėžutėje,o ta dėžutė buvo įdėta į dar 5dėžes.Tad gavom didžiulę dėžę su kaspinu:)ir pinigėliais.Buvo gražu:)ir įdomu raustis po tas dėžes.

    bulerija

  9. 2

    mes nuo draugu gavom odine grazia skrynia, kurioje buvo po 1lt - 100lt ir po 1centa - 100lt;)) geras vaizdelis kai atverem skrynia, bet turejom problemeliu, kol issikeitem ta 100lt po 1 centa;)))isimintina dovanele;))

    raimoskyte

  10. 2

    Arba dar viena, nors nenauja idėja: įteikti didelę dėžę, kurioje mažesnė, mažesnė ir t.t. Kol liks tik vokelis. Nebandžiau, bet turėtų būti linksma...

    Iga