• 7ats.

    gal galit pasakyti, ar normalu, kad ginekologe manes neapziuri tik tyrimus slapimo daro ir viskas?

    sakiau jai, kad senai buvau pries pastojima ir vis tiek neziuri...turiu zaizdele. anksciau daktare mano tepdavo viskas ziuredavo. Dabar sako, kad nesvarbu. visi labai ja peikia. o pasirinkimo nera paskykit ka nuejus jei paskyti kodel ji ne taip rupestinagi ziuri, ar taip turi ji daryti ir daugiau nieko.

    jurgita23Nėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jau 22 savaites man ir dar ne karto niekur giliau nelindo - paklauso mazyles sirdele, pamatuoja kraujospudi, padaro scana, slapimas, kraujo paima, pasveria. Paklausia, ar niekuo nesiskundziu ir viskas. Teisingai sako tos, kurios mano, jog nera ko ten lysti, jei nesiskundi. Taciau, jei turi zaizdele, tai patariu paciai prasyti, kad apziuretu geriau. Niekada negali zinoti, kas ten yra.

    Aušra58

  2. 2

    Butu idomu suzinot ko ji butent nepadaro?Jei del "lektuvelio" Lietuvoje buvau apziureta du kartus viena kart nestumo pradzioje,o antra kart pries pat gimdyma ziurejo kiek jau gimda atsiverus,pasverdavo,pamatuodavo pilvo apimti,slapimo tyrimai,kraujo keleta kartu siunte pasidaryt viskas,o UK,kai laukiaus isvis niekas neapziuri ir nelenda ten kur nereik tik vienam tyrimui atlikt ime tepineli nestumo pabaigoje,o toliau viskas tas pats...

    Bosiene

  3. 1

    Jei nesilaukiate ar siaip nera rimtu problemu, tada normalu.

    Yuki

  4. 1

    nenormalu - privalo apziureti atidziau

    Jorkaile

  5. 1

    aciu :) buvau privaciai nuvaziavus daktaras nuramino apziurejo ir daug visko papasakojo . daktare gera mano tik siektiek nelb rupinasi nes keletos tyrmu nepadare o turejo ir knygute nesciosios beveik neuzpildyta :) bet jau db kaip viska papasakojo esu ramesne ir be baimes galiu eiti ir toliau pas ja , o jei kokios problemos vel iskils daktaras dave nr ir sake galiu bet kada paskambyti :)

    jurgita23

  6. 1

    Na zinok per visa nestuma mane apziurejo kedeje tik du kartus,o taip tai per kiekviena apsilankima eme kraujo,slapima,svere matavo pilvuka ir per visa nestuma padare 4echoskopo tyrimus tai nemanau kad tavo gydytoja daro kazka ne ta.

    Lafe

  7. 1

    pritariu anonimui. Kas dėl žaisdelės - tai gydymo tikrai jokio neskirs, bet apžiūrėti gal ir galėjo.. Pati turiu žaizdelę, kai pasakiau per pirmą apsilankymą apžiūrėjo, parašė į kortelę kokio dydžio ir pan. Beje manau turėtų vis tik pirmą sykį apžiūrėti, o jeigu koks polipas yra? Gal jį sekti reikia ar nedidėja ir ar nekenks nėštumo eigai...
    Bet nenorėčiau jūsų daktarės teisti. Galbūt tiesiog jūs niekuo nesiskundžiate tai ir nežiūri. Beto ten lįsti reikia kuo mažiau, kitaip dar išjudins kaklelį, imsite kraujuoti. O kam to reikia? Jeigu neturite galimybių pakeisti daktarės (dėl jūsų šventos ramybės) tai siūlyčiau nuvažiuoti į kitą miestą bent vieną kartą privačiai pasirodyti. Kitas daktaras nuramins, gal duos kitų pasiūlymų, bet manau ir kitas daktaras nelandžios jei jūsų nėštumas jau ne kelios savaitės.

    lydekaite