Atsakymai

  1. 1

    reikia issiaiskinti priezasti nuo ko beria,gal netinka maisto produktai,kuriuos valgai,ar priemones ,kurias naudoji savo odai

    ruta26

  2. 1

    su sveiktikliu, su dezifekuojanciu valikliu valyti

    Jorkaile

  3. 1

    tik ne kremukus - kuo dazniau veido sveitiklius panaudok ir ziurek ka valgai

    Dziungarija

  4. 1

    Na reikia ziureti nuo ko beria,siaip valyti ryte,vakare su spec priemones ir jei alergiska kazkokiam maistui,tai jo nevalgyti.Dar galima nueiti pas specialistus veido valymui.

    pavasarinuke

  5. 1

    Raima, ką tu nėščiai moteriai siūlai gerti papildus organizmui valyti... ne tas metas, o apie pūdras kalba neina, ji manau pati žino kaip paslėpti tuos spuogelius, o jei hormonai siautėja, nepadės kremukai nuo spuogų atsiradimo.

    iinnggaa

  6. 1

    http://mamanija.lt/klausimai/29637/veido-berimas-ar-budamos-nestukes-jusu-veiduka-paberdavo
    http://mamanija.lt/klausimai/2501/ar-nestumo-metu-jus-buvo-isbere-ar-beria-veida-krutine-nugara-kaip-su-tuo-kovojote-kokias-priemones-naudojote

    Jolka123

  7. 1

    nu, bet cia pasakei.... ka jai visa nestuma spuoguotai vaiksciot?ar pudra uztept?

    raima

  8. 1

    veida beria kai valosi nesvarumai is vidaus, kai buna nenuvalyta kosmetika iki galo, nenupeelinguota oda. dar buna hormoninis berimas.hormonini berima galima sureguliuoti maisto papildais.kai beria del isoriniu nesvarumu, reikia naudoti papildomas valancias priemones- makiazo valikli, tonika reguliariai drekinti ir peelinguoti oda.kai organizmas valosi is vidaus-reikia gerti daug vandens,(iki 2l.per diena) naudoti organizma valancias priemones(tinka selenos su jogurtu arba vandeniu ).taip pat yra spec. maisto papildai.dar gerai tinka gelis/piestukas nuo nesvarumu isoriniam vartojimui.

    raima

  9. 1

    Rašei, kad esi nėščia, tai nuo to greičiausiai ir beria, dabar nieko nedaryk, kai pasigimdysi viskas sugrįš į savo vietas.

    iinnggaa

  10. 1

    Palik kaip yra, nealergizuok jokiais kremukais, cia tavo hormonai sokineja, uz tai ir beria. Pagimdysi, praeis visi berimai.

    Isnykstanti