• 18ats.

    Ar 1metu ir 8men. vaikas valgo nuo bendro stalo?

    Sveiki, vis sulaukiu priekaistu nuo savo vyro, kad neduociau vaikui tai ka mes patys valgom. Ale, nesveika :) O valgom na kaip ir visi: kotletai, kepsniai, sriubos su mesyte ir t.t na cia isvardinau pietu meniu. Aisku prieskoniu dedu maziau ir sudau maziau. Stengiuosi riebalu naudoti maziau ir jei valgo kepsniukus, virsu aplupineju. Neduodu majonezo ar pomidoru padazo bei kt. padazu. Mano nuomone, turi pratintis prie bendro stalo, o vyras priestarauja:( Kaip Jus elgiates ir ka duodate tokio amziaus vaikui?

    adkia1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    savo dukra nuo metuku pratinu prie bendro stalo, db 1m7men tai valgom viska, kadangi ji labai nevalgi, tai duodu ,kad bent kazkas i skranduka pakliutu. valgom ir kepta jau,svarbu ji valgo, gerai virskina tai kodel neduot..

    bantukas

  2. 2

    Mano pažįstamų mergaitė 9 mėn. ir jau daug ką valgo nuo bendro stalo.O pabandyk neduot tai kiek riksmo būna.

    aidaS

  3. 2

    maniškis nuo maždaug metukų valgo nuo bendro stalo, tačiau iki šiol (1 metai 7 mėnesiai) nevalgo kepto maisto. Jeigu esu paruošusi ką nors kepto (pvz bulviniai blynai su mėsa, keptos bulvės ir pan) tai jam ką nors kitką duodu. Na, paragauti duodu, bet jis nelabai ir valgo.. Omletą kepu verdančiam vandeny įmerkus indelį, tik sviestuko čiut įdedu. Tai čia pas mus toks "keptas" maistas :) riebaluose keptas maistas turi daug cholesterolio. Jeigu nuo tokio amžiaus vaikutis ims valgyti riebaluotą maistą tai galiu garantuoti, kad sulauks tam tikro amžiaus bus problemų su širdim, kraujagyslėm dėl per didelio cholesterolio kiekio. O šiaip manau tikrai jau vaikutis gali valgyti nuo bendro stalo, tik jei koks kepsniukas, kotletukas tai būtinai patroškinkit, kad nuplautų tuos riebalus :) O ir paties bus daug sveikiau :) Skanaus!

    lydekaite

  4. 2

    mano kristasunis 1m 3 men valgo prie bendro stalo ir pats, aisku visiskai visko jam neduodam na ten visokiu padazu pagardu ir pan bet valgo daug ka, manau reikia vaika pratinti jau virs metuku:)

    Anonimas

  5. 1

    maniskis tokio pat amziaus kaip ir tavo ir as jau beveik viska duodu nuo bendro stalo. tik privengiam prieskoniu, riebalu, astriu, stipriu padazu, tarkiu. 1.8m vaikas, tai ne 8men mazylis, pats laikas valgyti daugiau nei leliukiskas koses ir pan. ;)

    romantike

  6. 1

    taip!tik ne astru ir ne per suru,ir maziau kepto.

    axom

  7. 1
  8. 1

    jo.. bet as gamindama maista pagalvoju ar tai sveika vaikams ar ne, ar nebus per kieta, na as palaviruoju maista, bet gaminu visiems vienodai pas mane kaip tik 1, 8men ir 3m pypliai..

    vejune

  9. 1

    seniai jau laikas nuo bendro stalo.Mes kaskur nuo 10men pradejom visi valgyt

    sandi

  10. 1

    sunui 16 menesiu,viska valgo nuo bendro stalo,negaminu tai,ko negaletu valgyti.Paragauja ir cepelina ir kepta bulvini blyna

    ruta26