• 16ats.

    Kada gaminat pietus?Ar iš vakaro(kai užmigdot mažylius),ar tą pačią dieną?.

    Taip klausiu dėl to,kad valgio darymas užima daug laiko.Aš labai mėgstu gaminti,bet tą pačią dieną niekada savęs neužsikraunu.Daugiausia gaminu iš vakaro.Kitą dieną aš rami,galiu planuotis diena be jokios skubos.O kartais pasigaminu kelių rūšių patiekalus(balandėlius,kotletus,žemaičių blynus),kuriuos dedu į šaldiklį,o savaitės eigoje naudojam.Taip aš atrandu daugaiu laiko sau.

    VilmaKMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aš taip pat gaminu kiekvieną dieną,nepatinka man šildytas maistas,aišku pasitaiko ,kad padarai per daug,bet tada dažniausiai iki vakaro nebelieka;-)O vaikui,tai visada darau kiekvieną dieną ir tam kartui...

    debesėlis

  2. 2

    As manau, kad cia tikrai kiekvienos seimininkes ir seimos asmeninis reikalas. Ir as gaminu kaip man iseina. Kartais is vakaro, kartais per pacius pietus, kartais lieka keliom dienom ir nematau cia nieko bloga pasisildyti. Svarbu ziureti ka gamini ir kaip. Nuo to ir priklauso maisti skonis ir kokybe. Yra tokiu patiekalu, kuriuos kaip tik reikia is anksto pasigaminti (pvz, tiramisu, kopustiene ir t.t.) ir tik tada jie igauna reikiama skoni. Juk ir rauginam daug ka.
    Zodziu, VilmaK, smagu, kad megsti gaminti, kad atrandi tam laiko, o ir sau skiri demesio.

    Ausra

  3. 2

    as tai visada gaminu sviezia maista,nebent pasildau kai jo lieka,jei bunu prigaminus per daug,o tai buna retai,manau sviezias maistas kazkaip skaniau))))

    staponkute

  4. 2

    Gaminu dažniausiai vakare, kai vyras grįžta iš darbo. tada jis pabūna su mažyle, arba visi kartu vituvėje pasišnekėdami gaminame. Kartais, kai mažytė ramesnė arba neinam į lauką, tai ką nors ir per pietus papildomai padarau. Gaminu kelioms dienoms, bet kaip kada kaip išeina, nes vyras į darbą nešasi pietus, o ir vaikai-paaugliai, būna daug valgo, o būna ir "dietų laikosi":) Kartais ir vienai dienai tik užtenka.

    elegancija

  5. 2

    kasdien gaminu per pietus,jei vaikas namie tai pirma uzmigdau tada i virtuve lekiu,o jei darzelyje vistiek darau per pietus,kad vyras ir vaikas gautu sviezaus maisto,nemegstam 2 dienas is eiles to pacio maisto:)

    dzionike

  6. 1

    Tik ta pacia diena gaminu

    ruta26

  7. 1

    tik ta pacia diena.nes sildytas jau praranda savo pirmine verte.

    gintarep

  8. 1

    gaminu per pirmą miegelį, kad atsikėlusi, pavalgytų, ir didžioji grįšta iš mokyklos ir tuo pavalgo. kartais gaminu tam kartui, galiu ir kiekvienam atskirai pagaminti. neužšaldau produktų, man per daug laiko išeina.

    Danulexia

  9. 1

    kiekviena diena gaminu bet jei lieka tikrai nedarau kito maisto kad reiketu metyti o paprasciausiai pasisildom ,o tada kita gaminu.

    Daluze

  10. 1

    dazniausiai ta pacia diena...

    vykute