• 11ats.

    Mylejimasis nestumo metu

    Sveikos,

    Man neseniai prasidejo 7-tas nestumo menuo :) Nuo nestumo pradzios priaugau net 15kg., ir del pacio nestumo kunas siek tiek pasikeite, todel nebesijauciu grazi ir pan... Del to atsirado daug kompleksu lovoje. Kazkada kazkur skaiciau, jog geriems santykiams tarp sutuoktiniu geriausia myletis bent tris kartus per savaite. Iki siol bandziau "islaikyti" si skaiciu, bet kuo toliau tuo maziau savimi pasitikiu ir kartais net stengiuosi isvengti suartejimo su savo vyru...
    Butu tikrai idomu suzinoti, kaip pasikeite kitu seksualinis gyvenimas nestumo metu, ypac paskutini trimestra :)

    YukiPsichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    Sutinku su Lina, tikrai galiu tik patvirtint kad savo antrosiom puselėm mes nėštukės, esame net kur kas patrauklesnės ,vyrai tampa atsakingesni,atsargesni ir ,mieliau lepina mylimasias dėmesiu.
    Na, kad mūsų išvaizda pasikeičia ,tai juk naturalu ir dėl to nuogastauti tikrai nereikia.
    Tai, kad tampame ne tokios rangios,aktyvios ar geismingos.Visai nereiškia, kad savo vyrams tapome mažiau patrauklios, geidžiamos.Dažniausiai būsimus tėvelius atvirkščiai labiau gundo tas mūsų "trapumas" ,todėl jie turi kažkaip kitaip ir save išreikšti ... rast naujų būdų kad įrodyti jog šalia išrinktojo pasijaustume visada saugios.
    Patikėk Juos tai tikrai "VEŽA"
    Nereikia čia vaikytis jokių mylėjimosi normų,
    o tiesiog paliki viska taip, kaip tavo širdelė pageidauja..
    vadovaukis jausmais o ne išvaizda atspindžio veidrodyje.
    Kokia esi tu graži savo vyrui, jis ta žino geriau nei tu.
    Mes visos moteris dažniausiai nemokame savo grožio vertint vien todėl, jog neturime galimybės pažvelgt vyro akimis į save, ir jų mintimis geisti to ką matome.
    Tad mylėk, jauskis, ir leisk jam mylėti tave..tokia kokia esi.
    Kam prisigalvoji pati sau bereikalingų barjerų..

    Anonimas

  2. 3

    musu seksualinis gyvenimas pagerejo per nestuma ir po gimdymo liko toks pat geras. nereik vadovautis kazkokiais skaiciais, cia bendra statistika, o ne kiekvienos poros butinybe buten 3 kart myletis. Kartais i savaite pasimylim ir 15kartu, o kartais tik 1, bet musu santykiaims tai itakos nedaro :)

    Adri

  3. 3

    na kai as buvau nescia irgi priaugau daug taigi buvo nemalonu ir myletis ir eit kur jauciaus baisiai stora nes ne vien pilvas buvo buvo zandai ,uzpakalis isplite,bet pagimdziau jauciaus kaip nauja:)

    Anonimas

  4. 3

    pasikalbek apie tai su vyru, maniskis leipo juokais kai as tokia nesamone issigalvojaui.nescios moters ir krutys didesnes tai vyrams patinka na o pilvelis tai jusu vaikutis tai grazu.pabandyk ka seksualaus is rubu susikurti. vyk tas mintis salin.viskas gerai manau daug nesciu apie tai pagalvoja as priaugau panasiai ir net daugiau po 7 men ir ka nieko viskas cia gerai

    metai

  5. 3

    normalu kad nestumo metu maziau norisi sexo ,o ypac paskutiniais menesiais.ir niekada negalvok apie tai ,kad esi negrazi nes kaip tik nestumas puosia moteri ,ir vyrams tai netgi patinka .po gimdymo viskas susitvarkys.o dar dziaukis nestumu juk tuoj pasibels tavo angelelis tai geriau vietoj to ,kad galvotai kokia sau negrazi tai pagalvok ka nupirkti mazyliui kaip jo kambari patvarkyt ,ar viska jau susipirkai i ligonine sau ir maziukui.visa tai isbaidys tavo mintis apie kompleksus lovoje.sekmes tau ir tavo leliukui kuris dar pilvelyje.

    lina38

  6. 2

    viso nestumo metu niekas nepasikeite,o dabar laukiuosi antro vaikelio tai imtymiuu santykiu nenoriu,net nesinori,kad vyras liestusi ;(

    gabija1

  7. 2

    manasis tai tik suaktyvėjo nėštumo metu..

    Jorkaile

  8. 2

    Tiesa sakant 7menesi su vyru jau nesimylejau nes buvo sunku del pilvuko ir vyras prisibijojo,o kai pagimdziau nors tikrai neatrodziau jau taip kaip iki nestumo vyras beprotiskai manes nori:)

    Lafe

  9. 2

    9 menesi tai darem aktyviausiai..kad mazytis neusibutu per ilgai..nebuwo nei man nei mano wyrui kaskokiu kompleksu:)ir nesijauciau nejaukiai:)

    saulyte6

  10. 2

    Tai as irgi isstorejus dabar taip, kad net zandai atsirado :D
    Mano vyras gal kiek "keistas", nes jam nepatinka didele krutine :} O ir as pati su didele nesmagiai jauciuosi :/
    Beje, gal kas zinote, kiek laiko po gimdymo negalima myletis?

    Yuki